Hotpoint TCD93B6H, uscător rufe cu condensare

Când vine vorba despre un uscător de haine ai din ce alege însă eu ți-aș recomanda un model de la Hotpoint-Artiston deoarece acum aceste modele vin cu 5 ani garanție, iar un astfel de model e Hotpoint TCD93B6H.
Se poate lăuda cu o capacitate de încărcare foarte mare, un consum deloc mare de curent și cu posibilitatea ajustării uscării pe 3 nivele.

TCD 93B 6H vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate observa că nu costă prea mult, iar dacă nu știați există program pentru jucăriile de pluș și poate îndepărta cei mai frecvenți alergeni așa încât să îi protejeze pe cei care au pielea sensibilă.

Uscătorul
Uscătorul

Lucrurile care trebuie menționate la capitolul specificații ar fi capacitatea de încărcare de 9 kilograme, tipul de uscare prin condensare și clasa B de eficiență energetică.
Referitor la programe trebuie menționat că are 8+1 programe, dar și programe speciale. Cred că ar fi esențial să enumăr programele speciale deoarece acestea nu le întâlnești la orice model, aceste programe fiind: antișifonare, călcare ușoară, jucării de pluș, antialergic și lână.
Când treaba e gata sunteți semnalizați acustic cu referire la acest lucru și nu mai trebuie să pierdeți timpul să verificați aparatul din 5 în 5 minute.

Ce o să apreciați la acest aparat e că e un aparat dedicat (deci este un uscător independent), vine cu o garanție de 5 ani (aici trebuie acordată puțină atenție deoarece asta cu garanția e o promoție și trebuie citit regulamentul așa încât să vedeți dacă vă încadrați), că e performant și că e foarte ușor de utilizat.
Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență energetică mai bună, însă din câte am observat la acest tip de electrocasnice B e cel mai bun… pe moment.

Dacă la un moment dat acest model nu o să mai fie disponibil atunci vă recomand TCD83B6HZ deoarece e un model cu caracteristici similare și cu preț aproape la fel.

În rest, numai de bine legat de acest electrocasnic deoarece chiar îți merită banii. Există mașini de spălat care au incorporat uscătorul însă nu sunt la fel de performante precum acesta și de aceea e o idee bună să cumpărați un model dedicat.

Te-ar mai putea interesa