Hotpoint TCD83B6HZ, uscător rufe condensare

Acest uscător de rufe cu condensare Hotpoint TCD83B6HZ e unul din recomandările mele deoarece are un preț atractiv și poate usca până la 8 kilograme de rufe. Are un design asemănător cu cel al mașinilor de spălat însă ușa se deschide din partea stângă, partea în care se află și mânerul. Dacă aveți o mașină de spălat care corespunde din punct de vedere al dimensiunilor cu acesta, atunci uscătorul poate fi montat chiar peste. Se observă că nu are prea multe butoane iar ecranul LCD e unul funcțional datorită dimensiunii sale (poate fi afișa multe informații). Se observă are o ușă de culoare neagră care îi oferă un plus de eleganță. TCD83B6HZ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea maximă e de 8 kilograme de rufe și deci ar trebui să aveți o mașină de spălat la fel de performantă sau dacă nu, să aveți mai multe rufe. Astfel că după două ture de spălat rufe, să aveți suficiente rufe pentru uscător. Bineînțeles există programe pentru acestea iar o parte dintre ele sunt: ușor de călcat, spălare lână, bumbac etc. Eficiența energetică e clasa B și care reflectă consumul de energie. Ar fi fost mai bine clasa A deoarece consumul era puțin mai mic, dar nu cu mult.

La capitolele funcții și siguranță vine cu: semnalizare acustică la terminarea programului, programare întârziată (se poate seta ora la care să pornească prin amânare) și sistem de uscare prin condensare. Din punct de vedere al dimensiunilor, Hotpoint TCD83B6HZ nu e mai mare decât o mașină de spălat rufe. În mare, e un uscător foarte reușit iar dacă nu ați știut, aceste electrocasnice nu vin cu pra multe dotări sau funcții.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul e acceptabil având în vedere că majoritatea mașinilor de uscat rufe costă cam 1500 lei, poate fi amânată pornirea, prezintă fiabilitate și performanță.

Minusuri: eficiență energetică B ar putea fi un minus, dar nu neapărat.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic Hotpoint TCD83B6HZ e o recomandare pentru cei care nu au timp sau locul necesar pentru a pune la uscat rufele. Deci puteți economisi timp, iar pentru cei care timpul înseamnă bani, pot economisii bani :). Poate fi cumpărat chiar și în rate dacă nu vi-l permiteți cu banii jos și cu siguranță e o investiție pentru cei care nu au timp de pierdut. Având în vedere că poate face față unei cantități mari de rufe, e o alegere bună pentru cei ce spală mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hotpoint TCD83B6HZ, uscător rufe condensare”

  1. Ar trebui trecut la minusuri si faptul ca nu exista pentru aceasta masina de uscat manual in Romana sau Engleza, nici in pachet, nici pe site-ul producatorului, desi este fabricata in UK. Exista un model asemanator pe site-ul producatorului, dar numele optiunilor si programelor sunt diferite si nu prea se potrivesc cu realitatea. Pacat, stau si ma uit la ea pana m-oi prinde cum se foloseste corect.

Comentariile sunt închise.