Hotpoint TCD77B6H, uscător cu condensare

Suntem în niște vremuri în care ne putem usca hainele repede si cu un efor minim, nu ca în Evul Mediu – pe o sfoară pe balcon. Hotpoint Ariston vine cu electrocasnicul Hotpoint TCD77B6H pentru a vă ajuta să uscați repede rufele, iar dacă prindeți oferta cu 5 ani garanție atunci e și mai bine, însă această ofertă cu garanția se supune unor termene.
Eu aș recomanda așa ceva cuiva care nu are unde să-și pună rufele la uscat sau care nu vrea să piardă timpul cu întinsul pe sfoară sau mai știu eu ce metode folosesc unele gospodine.

Acest model nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Da, costă cât o mașină de spălat, dar opinia mea e că nu are un preț deloc mare deoarece bănuiesc că-ți schimbi telefonul în fiecare an și știm cu toții că un telefon costă vreo 700-1000 lei. Un astfel de electrocasnic e unul care o să-l folosești poate și mai mult de un deceniu și de aceea eu zic că merită investiția.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile care trebuie apreciate la acest model sunt dimensiunile normale, numărul mare de programe, programarea întârziată și semnalizarea acustică atunci când s-a terminat programul. Nu stă deloc rău la capacitate de încărcare deoarece e de 7 kilograme, adică tot cam atât cât are o mașină de spălat haine.
Despre tambur trebuie precizat că are cuvă cu mișcare reversibilă.

Atuurile modelului acesta sunt prețul rezonabil, disponibilitatea unei garanții de 5 ani (aceasta e o promoție cu regulament și nu știu cât va dura). Hotpoint Ariston TCD 77B 6H vine cu numeroase programe care vă vor ajuta să uscați eficient diferite tipuri de țesături. Are chiar și sistem de anti-șifonare de la începutul și sfârșitul programului. Dacă sunteți curioși câte program are atunci trebuie știut că are 16+1 programe.

Deci, dacă te interesează un aparat electrocasnic cu care să-ți uști eficient rufele atunci acest model ar fi foarte bun. Nici nu consumă prea mult curent deoarece are clasa B de eficiență energetică. Poate ați fi vrut A sau A+, dar e un uscător, iar acest lucru e mai rar în cadrul acestor tipuri de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hotpoint TCD77B6H, uscător cu condensare”

  1. Nu pot comenta negativ la adresa acestui aparat deoarece arata bine si e destul de usor de folosit. Mi-a luat putin timp pana m-am obisnuit cu el si a trebuit sa citesc manualul pe care il parcurgi in maxim 15 minute.

Comentariile sunt închise.