Hotpoint TCD 97B 6H, uscător de rufe de 9 kg

Uscătorul de rufe Hotpoint TCD 97B 6H e unul destul de performant deoarece are o capacitate destul de mare. Ușa acestui aparat e precum cea a mașinilor de spălare, iar modelele mai vechi aveau o ușă plină. Așa puteți supraveghea mai bine programele de spălat dacă doriți și se potrivește mai bine cu o mașină de spălat. Dimensiunile sale sunt destul de generoase, astfel că nu îl puteți pune peste o mașină dar și așa nu e mai mare decât un uscător clasic. Nu cred că veți găsi un aparat mai bun în acest buget dar poate pe viitor vor apărea câteva modele mai bune, dar până atunci acest uscător își va face bine treaba.

Alternative nu sunt multe ținând cont de raportul performanță/preț, designul e foarte reușit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscător de rufe
Uscător de rufe

E un model cu încărcare frontală și cam așa e la mai toate uscătoarele. Poate usca cel mult 9 kilograme dar are programe rapide pentru cantități mai mici. Dacă cumva optați pentru acesta, asigurați-vă că aveți și o mașină cu capacitate de spălare similară sau apropiată. Are programe destul de multe (16 la număr) dintre care menționez următoarele: delicate, lână, anti-sifonare, împrospătare etc.

Ca și funcții, panoul de control oferă: semnalizare acustică terminare program, amânare pornire dar și altele. Multe dintre ele le veți găsi și la alte uscătoare. Uscare se face prin condensare ca la majoritatea. Pe partea de finisaje, cam toate sunt pe alb și nu veți găsi un model cu finisaj pe o altă culoare. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 58 cm adâncime. Nivelul de zgomot nu va fi o problemă cât timp acest aparat nu va fi pus în bucătărie sau lângă un dormitor. E bine să-i găsiți o cameră anume (unde ați pus și mașina de spălat).

Plusuri: are un preț atractiv, multe programe de uscare, uscă mult și eficient.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint TCD 97B 6H poate fi luat în considerare ca și un ajutor deoarece veți câștiga timp dar și spațiu (pentru usca rufe e nevoie și de spațiu).

Te-ar mai putea interesa