Hotpoint SXBHAE925, side by side cu sticlă neagră

Side by side-urile sunt de mai multe tipuri, motiv pentru care și prețurile pot să difere. Acest brand oferă niște soluții elegante și bine dotate, iar voi poate că nu vreți dozatoare și prea multe dotări speciale. Hotpoint SXBHAE925 are un design foarte simplu și se potrivește perfect alături de aparate incorporabile cu finisaj similar (cuptor, plită, hotă, cuptor cu microunde etc). Observ că și acesta are congelator care poate fi setat să răcească la temperaturi cuprinse între 0 și -26 grade. Cu alte cuvinte, congelatorul poate deveni un fel de frigider și poate fi de folos atunci când aveți, de exemplu, multă carne dar nu vreți să o congelați.

Din poza de jos se observă un congelator destul de spațios și aveți un compartiment special pentru cuburi de gheață (trebuie să răsuciți butoanele cât sunt gata cuburile). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi incorporat în mobilier pentru a câștiga spațiu în bucătărie și toate alimentele pot fi puse în el. Deci nu mai e necesară o ladă frigorifică sau un congelator, pentru că are 171 litri la congelator. Sunt două uși, fiecare e pentru un compartiment și pe ele veți găsi rafturi în care pot fi puse sticle destul de mari (până la un litru).

Frigiderul are 339 litri și acest lucru nu se vede din poze , însă se vede că e de două ori mai mare decât congelatorul.

Păreri pro și contra

Zona cu temperatură variabilă e o dotare foarte utilă și care nu o găsiți pe multe modele de pe piață, ci doar pe unele de la acest brand. Panoul de control nu iasă mult în evidență și e integrat perfect în ușă. Se poate selecta foarte ușor temperatura dorită pentru că are butoane de tip touch și afișajul LED e vizibil indiferent de condițiile de luminozitate.

Hotpoint SXBHAE925 are un volum interior mare pentru acest buget și nu ocupă foarte mult spațiu, iar la raftul de sus se poate ajunge cu ușurință. E un model silențios care o să arată mult priviri datorită ușilor cu suprafață lucioasă, doar că se vor vedea amprentele. Mânerele integrate sunt pe placul meu, dar mi-ar fi plăcut mai mult un finisaj negru cu anti-amprentă.

Te-ar mai putea interesa