Hotpoint SXBHAE924WD, side by side cu zonă variabilă de temperatură

Side by side-ul Hotpoint SXBHAE924WD arată ca și restul doar că oferă un congelator ceva mai diferit care poate fi folosit ca spațiu de depozitare suplimentar pentru alimente proaspete. Alegere temperaturilor interioare se poate face fără să deschideți vreo ușă, deoarece panoul de control e pe ușa congelatorului și e unul digital. Designul minimalist e tipic pentru acest segment de aparate frigorifice doar că mânerele diferă de la un model la altul, adică forma lor nu depinde de brand. Puteți găsi chiar și cu mânere incorporate, dacă vă plac caracteristicile oferite în acel buget.

Zona de congelare poate fi setată să răcească la o temperatură variabilă – între o și – 24 grade, astfel puteți pune carne la 0 grade care o veți consuma sau folosi pentru altceva, însă nu o vreți înghețată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt modele care au un control electronic la interior pe marginea superioară a frigiderului, dar și cum e la cel de sus e plăcută pentru că puteți supraveghea temperatura după bunul plac.

Consumul de energie e unul scăzut la dacă luăm în calcul volumul, adică e aproape cât două combine frigorifice modeste. Nu-mi plac combinele mari pentru că sunt prea înalte și nu aveți atât de multe rafturi pe ușă, iar totul e înghesuit la interior.

Păreri pro și contra

Congelatorul e performant și e normal pentru că are o capacitate de depozitare mare, iar capacitatea de înghețare e direct proporțională cu volumul – 10 kg pe zi. Nici nu aveți nevoie de mai mult pentru că nu veți cumpăra doar alimente proaspete pentru congelare, poate că sunt deja congelate. Ca să arate mai bine în bucătărie, îl puteți incorpora în mobilier, astfel nu veți vedea decât partea frontală  și mobila trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 75 cm. Tehnologia No Frost o veți vedea și la congelator, pentur ca dezghețarea să fie automată și pe alimente nu veți vedea gheață în exces.

Hotpoint SXBHAE924WD are doar un dozator pentru apă rece, de aceea e inclusă și otavă pentru obținerea cuburilor de gheață. Mai toate aparatele premium au culoarea argintie sau una similară (gri).

Te-ar mai putea interesa