Hotpoint SXBHAE920, side by side argintiu cu control touch

Un side by side e mult peste aparatele frigorifice clasice, iar Hotpoint SXBHAE920 e o variantă nu foarte scumpă cu specificații tehnice bune și tehnologii avansate. Aceste aparate pot fi mutate destul de greu și se vede în poze că e foarte mare, iar eu zic că arată bine pus alături de mobilierul existent sau face unul la comandă. O alegere bună e să îl integrați pentru a ocupa mai puțin spațiu și parcă arată mai bine dacă vedeți doar partea frontală a aparatului.

Are un finisaj argintiu care îi oferă un plus de eleganță iar panoul de control digital și mânerele iasă în evidență destul de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Majoritatea side by side-urilor nu au o înălțime mai mare de 180 cm, pentru că sunt cu 50% mai late decât combinele frigorifice. Astfel, aveți un congelator de 171 litri, adică de două ori mai mare și capacitate de înghețare corespunzătoare (10kg/24h). Chiar și frigiderul are un interior spațios și se vede un spațiu foarte generos între rafturi.

Controlul digital are tehnologie touch și un afișaj LCD pentru ca să puteți vedea mai bine temperaturile setate. Bineînțeles, acesta aduce după sine anumite funcții care nu le vedeți la orice aparat (răcire rapidă și congelare rapidă).

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe astfel de modele și fiecare oferă ceva diferit pentru sunt oferite de alte branduri. Cel de sus oferă dotări bune și nu prea aveți ce să-i reproșați, nu sunt mari diferențe între acesta și altele ceva mai scumpe. La unele modele veți plăti mai mult pentru brand, dar nu exclud variantele mai accesibile de pe piață care poate v-ar ajuta să economisiți mai mult. Până la urmă alegere se face în funcție de necesități pentru că nu veți cumpăra an de an un astfel de aparat, deci nu trebuie să vă zgârciți când vine vorba de volum.

Hotpoint SXBHAE920 se folosește la răcire de tehnologia No Frost care reduce nivelul de gheață din congelator de pe alimente. Cu alte cuvinte, umiditatea e menținută la un nivel optim și aparatele mari chiar au nevoie de aceasta.

Lasă un comentariu