Hotpoint SXBD922FWD, side by side Full No Frost

Side by side-ul Hotpoint SXBD922FWD e un aparat care poate fi o alternativă la o combină frigorifică sau la un frigider mai mare. Din poza de jos se poate observa că are un design destul de elegant. Chiar dacă pare cam mare, consumul e destul de mic (îl raportăm la volum nu doar la aparat). Dacă nu vreți să vă luați acest tip de aparat frigorific, atunci puteți lua un frigider sau combină și pe viitor se poate lua un congelator sau o ladă pentru un plus de congelare. Cu siguranță varianta anterior menționată ocupă mai mult spațiu și nu puteți comapra un aprat comact cu mai multe aparate.

Poate fi destul de scump pentru un utilizator oarecare, de aceea mulți dintre voi ați putea opta pentru o combină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Are tehnologie de răcire avansată No Frost care e prezentă atât la frigider cât și la congelator. La acest tip de aparat congelatorul nu e prezent în partea superioară sau inferioară ci în lateral. Astfel că e mai ușor de folosit iar dozatoarele sunt pe aceeași ușă. Vorbesc de dozatoare de apă și gheață. Volumul total e de 545 litri care e împărțit astfel: congelator de 198 litri și restul e la frigider.

Clasa de eficiență energetică e A+ care evidențiază consumul redus al acestui aparat. Pe partea de design are finisaj pe inox, uși cu deschidere clasică, mânere verticale, iluminare interioară etc. Ușile nu sunt reversibile ca la unele aparate și e normal că doar se deschid ca și ușile unui dulap. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție vacanță și funcție super-congelare. Sunt funcții clasice care ar trebui să fie standard pe mai orice alt aparat frigorific. E destul de mare pentru acel volum net, dar e și normal că doar e un side by side.

Plusuri: are o capacitate mare, tehnologie de răcire No Frost la ambele compartimente, consum redus, dozatoare etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hotpoint SXBD922FWD e un aparat frigorific destul de mare și e nevoie de mult spațiu pentru instalare. Deasemenea, e nevoie de mai multe persoane pentru a-l muta.

Te-ar mai putea interesa