Hotpoint SH6 1Q XRD, frigider mare fără congelator

Acest Hotpoint SH6 1Q XRD e ideal pentru cei care nu vor un model mare și în care să pună doar alimente proaspete. Frigiderele mari cu congelator au două uși, dar și un consum de energie ceva mai mare. Cel de jos e ideal pentru cei care au sau vor să cumpere o ladă frigorifică ulterior. Acesta nu ocupă foarte mult spațiu precum un side by side sau un frigider premium, deoarece lățimea sa nu depășește 60 cm. Suporturile de pe ușă sunt destul de mari pentru a putea pune sticle.

Frigiderul de mai jos are un interior destul de spațios pentru că vine fără congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă arată diferit față de alte modele, discutăm de un frigider standard cu mâner vertical generos și finisaj pe inox. Această culoare îi dă un plus de eleganță, dar și finisajele interioare sunt foarte importante. E prezent și un raft pentru sticle de vin, apă, bere sau mai știu eu ce vreți să puneți pe ele. Oricum, nu se pot pune sticle foarte mari cum sunt cele de 2 sau 2.5 litri.

Volumul net al acestui aparat e mare pentru că nu sunt prezente foarte multe compartimente și în acest buget e și normal să fie atâta. Pentru ca acesta să arate mai bine în bucătărie, îl puteți integra în mobilier.

Păreri pro și contra

Consumul de energie anual e mic pentru un așa aparat și e normal că doar discutăm de o generație nouă, motiv pentru care are clasa A+. Nu e necesar sistemul de răcire cu No Frost pentru că are dezghețare semi-automată și e bine ca o dată pe an să curățați aparatul. Aveți mult loc la interior iar rafturile pot fi ajustate pentru a face mai mult loc și interiorul e bine iluminat. Astfel, alimentele arată mai gustoase și veți găsi ușor alimentul dorit.

Față de o combină frigorifică, Hotpoint SH6 1Q XRD are compartimentul pentru fructe și legume în partea de jos. E un aparat destul de silențios – 38 dB, că doar nu prezintă congelator și depinde de temperatura de la interior (dacă e cea setată).

Te-ar mai putea interesa