Hotpoint SDS 1722 J, frigider No Frost

Frigiderul Hotpoint SDS 1722 J e unul dintre puținele modele care vin fără congelator incorporat, de aceea există și acel pachet promo cu congelator. Din poza de jos se observă că ocupă destul spațiu și poate fi o alternativă mai ieftină la un side by side. Combinația frigider+congelator ocupă mult spațiu însă dacă aveți o bucătărie mare, nu va fi o problemă acest aspect. Puteți să le poziționați unul lângă altul ca și în poza de jos sau separat. Se potrivesc având în vedere designul și culoarea – inox. Acel congelator e unul deosebit deoarece poate congela 11 kg la 24 ore și are No Frost. Se adresează celor care vor să facă o alegere bună și care au nevoie de un plus de spațiu de congelare. Acest SDS1722J are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Congelator+frigider
Congelator+frigider
Interiorul frigiderului
Interiorul frigiderului

Specificații tehnice

Frigiderul are un volum net de 342 litri care e foarte mare comparativ cu cât oferă o combină. Clasa A+ scoate în evidență consumul mic de energie – 149 kWh pe an. Nu e dotat cu dozatoare, însă la interior nu-i lipsește nimic. Are rafturi din sticlă, multe suporturi pe ușă, raft sticle, compartimente speciale și iluminare. La exterior se observă că are un mâner vertical, deschidere spre dreapta, ușă reversibilă și finisaj pe inox. Are protecție antibacteriană iar alături de el veți primi și un suport pentru ouă.

Acel congelator UPS1722FJ e dotat cu sistem de răcire No Frost, astfel că dezghețare e automată ca la frigider iar gheața nu se mai formează. Chiar și consumul e redus semnificativ. Are un volum net de 245 litri care e împărțit în 7 compartimente sau sertare. Ambele aparate au aceeași înălțime de 185 cm, dar și în funcție de codul său, putem trage concluzia că e vorba de două aparate care se potrivesc. Capacitatea de congelare a congelatorului e una de 11 kg la 24h, deci puteți face mai rar cumpărături fără a vă face griji de cantitatea de alimente depozitată în congelator în acea zi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: alternativă bună la un aparat frigorific mare, No Frost la congelator, consum mic de energie, protecție antibacteriană și raft pentru vinuri.

Minusuri: nu are dozatoare de gheață/apă.

Concluzie

Acest Hotpoint SDS1722J e o alegere foarte bună pentru cei care au un buget mare și vor ceva spațios și eficient. Nu sunt multe astfel de pachete (congelator+frigider) care să se potrivească atât de bine ca design și să oferă aceleași caracteristici.

Te-ar mai putea interesa