Hotpoint RZ 1047 W EU, model clasa A+++ cu 10kg

Hotpoint RZ 1047 W EU este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 10 kilograme și o eficiență energetică deosebită pentru că are clasa A+++. Vine de la un brand american cu o lungă istorie în domeniul electrocasnicelor, iar din această cauză e și recomandarea mea.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu fiabilitate ridicată și cu garanție care poate fi extinsă la maxim 4 ani.
Din poza alăturată se poate vedea că acest model e unul nou cu un design la nivel de an 2017.

Caracteristici

Mașina RZ 1047 W EU de la Hotpoint are o capacitate de încărcare mare de 10 kilograme. Acest model e perfect pentru cei cu o familie numeroasă ori care din diferite motive spală mult.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, mai exact e vorba despre 56 dB la spălare și 76 la centrifugare.
E un model de culoare albă care se va integra perfect în gospodăria dvs, iar dacă vreți ceva pe negru atunci vă recomand modelul Hotpoint RZ 1047 B EU.
Vine cu Direct Injection, acest lucru venind ca o alternativă la Eco Bubble întrucât permite ca spălarea la 20 grade să fie la fel de eficientă precum cea la 40.
La construcția aparatului au fost utilizate diverse materiale de calitate cum ar fi poliplex la cuvă și oțel la tambur. Aceste materiale sunt folosite la orice altă mașină a anului 2017.

Avantaje

Are o capacitate mare de încărcare de 10 kilograme, 1400 rotații, consum redus de energie (clasa A+++ de eficiență energetică), vine cu multe programe și arată bine.
Eficiența energetică e semnalizată și prin simbolul Ecotech. Acest simbol e pentru aparatele care au cele mai înalte standarde de eficiență energetică.
Are ciclu anti-alergic așa încât dvs să nu fiți afectați de diverși alergeni.
Are certificare Woolmark Platinum Care, adică o certificare pentru mașinile care pot spăla hainele care au eticheta numai spălare manuală. În acest fel rufele vor fi ca noi și după 20 cicluri de spălare.

Concluzii

Dacă sunteți interesat de un aparat care să poată spăla o cantitate mare de haine atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.

Brandul Hotpoint există de la începutul anilor 1900, iar denumirea o are de la hot point care e primul fier de călcat electric.

Te-ar mai putea interesa