Hotpoint RSSG 724 JB EU, mașină de spălat seria Natis

Mașina de spălat rufe Hotpoint RSSG 724 JB EU face parte din cea mai recentă generație, motiv pentru care are caracteristici foarte bune în acest buget: capacitate de 7kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă A+++. Probabil veți spune că există variante cu centrifugare mai mare sau cu capacitate de încărcare mai bună în acest buget, doar că acest model e unul Slim cu tehnologii avansate: Direct Injection, Digital Motion, design silențios, programe speciale pentru pete și antialergic.

Deci nu e vorba de un model chiar banal care merită încercat și care nu ocupă mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control e destul de simplificat datorită ecranului LCD care afișează multe informații utile. Specificațiile tehnice sunt foarte bune la acesta și le-am menționat mai sus. Pe lângă programele de spălare, acest aparat are și o mulțime de funcții/opțiuni care pot fi alese. Pe poate programa pornirea sa, viziona timpul rămas, bloca butoanele, oprire+adăugare (dacă ați uitat niște rufe).

Dimensiunile sale sunt cele care le știți deja de la alte modele, adică înălțimea e de 85 cm și lățimea e de 60 cm doar că adâncime e de 43.5 cm. În funcție de performanțele și dotările aparatului, adâncimea poate diferi doar că nu poate depăși 60 cm. Bineînțeles, mă refer la modelele pentru uz casnic și nu la cele pentru restaurante sau hoteluri care pot avea încărcare peste 10 kg. Dacă nu aveți un brand sau model favorit, atunci puteți alege varianta de mai sus și chiar nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra

Oferă rezultate foarte bune și depind de alegerea programului corespunzător. Arată destul de bine acest model iar combinația de alb cu negru e destul de plăcută și se scoate în evidență ușa și ecranul LCD.

Hotpoint RSSG 724 JB EU poate ține locul oricărui model mai vechi deoarece e eficient din punct de vedere energetic. Consumă destul de puține resurse, veți avea din ce alege pentru anumite țesături. Poate că nu sunteți convinși că veți face o alegere corectă, motiv pentru care am pus clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa