Hotpoint RSSF 704 J EU, mașină de spălat cu A+++

Mașina de spălat rufe Hotpoint RSSF 704 J EU e una dintre cele mai eficiente, performante și accesibile variante de pe piață de la ora actuală. Chiar și designul e destul de plăcut la acest model și combinația de alb cu negru e destul de inspirată. Panoul de control are și un ecran digital pe care e afișat timpul rămas. Tot mai multe modele oferă o astfel de dotare și cred că e foarte utilă deoarece vă puteți împărțit timpul mai bine, adică nu mai trebuie să stați lângă ea, ci reveniți după timpul afișaj.

Face parte dintr-o serie destul de reușită și care cred vă v-ar interesa, deoarece are și tehnologia Direct Injection. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt și mașini de spălat cu încărcare superioară dar acelea oferă doar dezavantaje – capacitate limitată, puține tehnologii, îngustă dar înaltă etc. Mașinile de spălat cum e cea de sus e accesibilă pentru ce oferă și se pare că tot mai multe modele noi au o capacitate minimă de spălare de 6 kg, doar că unele programe speciale prezintă alți parametrii (unele țesături sau haine de sezon necesită un altfel de tratament). De aceea, consumul poate să difere puțin dar nu cu mult față de cel al unui program standard.

Păreri pro și contra

Hotpoint RSSF 704 J EU face parte din segmentul compact deoarece are o adâncime de 43.5 cm, adică e o mașină de spălat Slim. Poate fi pus fără probleme sub blatul din bucătărie și nu cred că va deranja pe cineva. Poate ți putea spune că nu poate fi performantă deoarece e prea compactă, ei bine, poate spăla destul de mult cu anumite programe și e și eficientă.

Sunt destul de multe branduri care oferă acest tip de aparat dar nu toate sunt foarte experimentate, motiv pentru care nu oferă prea multe tehnologii ori dotări speciale. În funcție de bugetul alocat, veți găsi un model care să vă ușureze viața de zi cu zi. Se poate lua în calcul și un uscător dacă aveți o locuință mare dar nu aveți spațiu dedicat pentru uscarea rufelor.

Te-ar mai putea interesa