Hotpoint RSPD 824 JX EU, model slim clasa A+++

Hotpoint RSPD 824 JX EU e o mașină de spălat cu o capacitate de 8 kilograme și care beneficiază de o eficiență energetică A+++ (consum energetic anual de 176 kwh). E un model premium cu 16 programe printre care se numără programe anti-alergice (40, 60 grade), anti-mucegai (antistain 20, 45 grade) și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere și care nu e deloc gălăgios întrucât la spălare are un nivel de zgomot de 56 decibeli.
Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model, mai exact că e unul cu panou de comandă minimal și cu un ecran mare de tip LCD.


Caracteristici

Modelul Hotpoint RSPD 824 JX EU e unul dotat cu o mulțime de tehnologii utile printre care aș aminti Direct Injection, Super Wash și consumul foarte mic de curent.
Nu ocupă prea mult loc întrucât un model cu dimensiuni slim de 85x60x48 ÎxLxA în cm.
Are 1200 rotații, lucru care e ok. Trebuie știut că numărul de rotații depinde și de programul ales întrucât alte programe au mai puține rotații.
Beneficiază chiar și de programare întârziată așa încât să puteți seta aparatul să spele în ce perioadă a zilei doriți.

Avantaje

E foarte eficient din punct de vedere energetic, are un cost de achiziție mediu, iar fiabilitatea e una ridicată. Acest ultim lucru e valabil deoarece are un motor foarte rezistent. (Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită a 4 ani.)
Despre eficiența energetică A+++ trebuie spus că e cea mai bună de pe piață și vă va ajuta să recuperați banii dați pe aparat prin facturi mai mici la curent.

Concluzie

Această mașină e una de top pentru cei cu nu prea mult loc, dar care vor un aparat cu capacitate mare și care să poată spăla bine.
Despre brandul producător, adică Hotpoint, trebuie spus că e unul din Marea Britanie deținut de cei de la Whirlpool și de Haier. Whirlpool e numărul 1 la nivel Mondial, iar celălalt e numărul 2 la nivel de China.

Te-ar mai putea interesa