Hotpoint RSG724JAEU, mașină de spălat rufe cu Direct Injection

Mașina de spălat rufe de mai jos Hotpoint RSG724JAEU arată destul de bine și se poate vedea că face parte din noua generație (arată diferit). Aceasta are tehnologia Direct Injection care îmbunătățește rezultatele anumitor programe de spălare, adică poate spăla cu o temperatură mai mică și poate îndepărta fără probleme petele (când se folosește de Digital Motion). Are specificații tehnice decente pentru acest buget și nu poate fi un model îngust sau slim cu atâtea dotări.

În general modelele mari sunt mai fiabile decât ele foarte compacte, dar și rezultatele finale sunt mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie pe an e undeva la 157 kW/h, motiv pentru care acest aparat are o clasă de eficiență A+++. La spălare are clasa A pentru că poate spăla cel mult 7 kg de rufe. Anumite programe nu permit o cantitate mare de rufe, dar cred că știți aceasta din manualul de instrucțiuni sau de la mașina de spălat anterioară.

Veți observa că are o adâncime de 60 cm și nu cred că vă împiedică să o puneți sub blat, că doar în rest are dimensiunile standard. Doar adâncimea diferă la modelele pentru uz casnic, iar cele mai compacte modele pot avea chiar și 42,5 cm. Nu e chiar cea mai avansată mașină deoarece sunt variante care pot avea și peste 1200 RPM, dar nu e nevoie de mai mult. Oricum, nu recomand mașini cu capacitate de stoarcere sub 1200 RPM, dar depinde de bugetul alocat.

Păreri pro și contra

E un model cu multe programe de spălare, dar voi puteți folosi cele pentru spălare zilnică. Selectare programului se face destul de ușor cu ajutorul butonului central, iar anumite funcții sunt prezente în jurul ecranului digital. E vorba de un model eficient care nu costă foarte mult și cred că v-ar interesa.

Cu Hotpoint RSG724JAEU puteți programa pornirea programului și să blocați ulterior accesul la interfață (dacă aveți copii). Mașina poate fi pusă cam oriunde pentru că are dimensiuni standard. Pentru a vă face o idee despre această mașină și acea tehnologie de care vă spuneam mai sus, vă recomand prezentarea de mai jos:

Te-ar mai putea interesa