Hotpoint RSG 925 JS EU, mașină de spălat rufe cu sistem Overflow

Mașina de spălat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU e una destul de reușită deoarece oferă performanțe de spălare superioare și o mulțime de tehnologii utile: Direct Injection, Digital Motion, Super Wash și Sistem Overflow. Veți găsi destul de multe prezentări video în care sunt explicate rolul lor, dar poate și așa le știți. Cam la toate modele mai scumpe, tehnologiile îmbunătățesc rezultate, reduc din consumul de resurse, reduc vibrațiile etc. Adică oferă doar avantaje, iar voi nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Bineînțeles, aceasta nu e singura variantă oferită de acest brand, iar voi puteți alege care vă doriți mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oricine și-ar dori o mașină de spălat cât mai performantă cu programe cât mai scurte. Atunci de ce nu să alegeți acest model că doar poate spăla cel mult 9 kg și centrifugarea maximă e de 1200 RPM. În plus, mașina are un consum destul de mic de energie, motiv pentru care a primit o clasă de eficiență energetică A+++.

Pe panoul de control sunt prezente funcții de selectare centrifugare, programare întârziată, butonul de selectare program și ecranul LED. Are chiar și un sistem de blocare a butoanelor care e folosit pentru cei care au copii și nu vor să umble la programele mașinii. Nu aveți cum să nu fiți mulțumiți de programele mașinii, deoarece sunt 16 în total și veți găsi unul care să ofere cele mai bune rezultate. Alegerea programului se face în funcție de gradul de murdărie, culoarea rufelor și tipul țesăturii.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine datorită ușii sale care are un finisaj lucios, dar și ecranul digital e destul de generos pentru că poate afișa destul de multe informații. Toate acele funcții și caracteristici speciale sunt motive pentru a alege un astfel de model. O consider destul de silențioasă în timpul spălării, motiv pentru care o puteți pune chiar și în bucătărie.

Hotpoint RSG 925 JS EU e un aparat care chiar nu prea are concurență deoarece poate spăla destul de multe rufe și cu un consum redus de energie. Pentru cei care nu sunt convinși că acesta e cel mai bun model, le recomand prezentarea de la final.

Te-ar mai putea interesa