Hotpoint RSG 703 K EU, model cu consum mic de energie

Mașina de spălat rufe de jos se numește Hotpoint RSG 703 K EU și face parte din noua generație, motiv pentru care are un design mai plăcut. Tot mai mulți producători oferă variante colorate sau doar cu ușă neagră. Poate că vă place o anumită culoare însă nu veți găsi orice culoare, cele mai populare sunt pe alb sau argintiu. Astfel, puteți asorta aparatul cu un mobilier sau să arată cam ca și restul. Nu toate aparatele din bucătărie trebuie să fie de la același brand ci e de ajuns ca să fie pe același stil.

Nu costă foarte mult dacă luăm în calcul cât e de eficientă și cât de multe programe oferă. Bineînțeles, mai sunt și alte motive pentru care merită să o luați în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotpoint RSG 703 K EU

Clasa de eficiență energetică e A+++ la acest model și nu există aparate care să fie mai eficiente decât aceasta. Când alegeți un astfel de aparat, probabil că vă uitați să aibă performanțe cât mai bune, ei bine, la acesta vedem o capacitate de încărcare maximă de 7 kg și o centrifugare de 1000 RPM.

Veți găsi model cu performanțe mai mari în acest preț, dar depinde și ce adâncime vreți să aibă, pentru că poate nu aveți mult loc în acea cameră. Dacă aveți ocazia să o luați la promoție, eu consider că nu ar trebuie să ezitați.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e destul de mic . Aceasta e una dintre acele modele care oferă multe programe de spălare, dar și funcții interesante care pot întrerupe programul, să vă avertizeze când programul aluat sfârșit și de blocare interfață. Beneficiază de o tehnologie de injectare directă, astfel programele oferă rezultate mai bune și puteți adăuga un ciclu anti-pată pentru a îndepărta cele mai toate petele.

Hotpoint RSG 703 K EU are caracteristici tehnice foarte bune, motiv pentru care nu ne putem aștepta să fie prea îngustă. Modelele înguste sau numite și Slim nu prea excelează la multe capitole deoarece sunt foarte compacte, iar tehnologiile incorporate nu pot fi multe.

Te-ar mai putea interesa