Hotpoint RPD 965 DD EU, mașină de spălat ieftină cu capacitate de 9 kg

Una dintre cele mai interesante variante disponibile pe piață e mașina de spăla rufe Hotpoint RPD 965 DD EU. Aceasta poate fi inclusă în segmentul premium chiar dacă nu e foarte scumpă. Performanțele sunt foarte bune pentru cât costă și nu le veți găsi pe alte mașini în acest buget, în special dacă e vorba de un alt brand. Chiar și dacă nu aveți un buget atât de mare, merită să alegeți un astfel de aparat deoarece reprezintă investiție pentru viitor. Puteți lua în calcul și un uscător dacă vreți să câștigați timp sau poate că nu aveți loc pentru a usca rufele.

Merită să o alegeți că doar nu oferă nici un minus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar modelele cu încărcare frontală pot fi atât de performante. E dotat cu un panou de control care iasă ușor în evidență, datorită ecranului LCD mai generos. Principalele caracteristic tehnice sunt următoarele: centrifugarea de 1600 RPM, capacitatea de încărcare maximă de 9 kg și clasa energetică A+++. Acești parametri diferă în funcție de programul ales pentru rezultate mai bune.

Sunt prezente 16 programe de spălare iar o parte dintre ele sunt ceva mai speciale, adică nu sunt prezente pe orice mașină de spălat. Funcțiile speciale sunt un plus pentru orice mașină, adică are următoarele: Direct Injection, Digital Motion, Super Wash, sistem Overflow etc. Se poate programa pornirea aparatului ca la oricare alt model.

Păreri pro și contra

Raportul dotări/preț e foarte bun în cazul acestui model și nu are concurență. Designul e foarte reușit și ușa sa iasă destul de ușor în evidență. Nu poate fi un model compact cu astfel de performanțe, adică cu o capacitate de încărcare atât de generoasă. Nu poate fi pusă chiar așa de ușor sub blat deoarece nu e un model cu adâncime mică.

Având în vedere că Hotpoint RPD 965 DD EU e un model nu, nu sunt prea multe prezentări ori poze cu acesta. Din clipul de la final puteți vedea foarte bine cum arată această serie, dar că modelul de sus e mai nu și mai performant.

Te-ar mai putea interesa