Hotpoint RPD 1047 DD EU, model 10kg cu 1400rpm

Hotpoint RPD 1047 DD EU este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 10 kilograme și 1400 rotații. E un electrocasnic pentru cei care spală mult, dar vor să facă economii la curent. Aparatul acesta are clasa A+++ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi încărcat frontal și care are un panou de comandă simplu. Pe ecranul său sunt afișate informații precum temperatura, timpul rămas și status program.


Specificații

Modelul Hotpoint RPD 1047 DD EU vine cu un panou de comandă mare și ușor de folosit de oricine.
Clasa energetică e A+++, iar cea de centrifugare e B. La o capacitate de 10kg cele 1400 rotații sunt ok, fiind vorba despre o viteză maximă.
Întrucât e vorba despre o mașină cu capacitate mare vine cu program pentru pilote (plăpumi), însă ar fi bine să citiți instrucțiunile de spălare de pe eticheta plapumei.
Pentru cei care au diferite alergii există programe speciale precum anti-alergic 40 și anti-alergic 60. Primul program e unul dedicat, iar al doilea e unul plus.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine cu o eficiență deosebită, nivelul de zgomot scăzut, numărul mare de programe (16 la număr care sunt suficiente pentru a spăla diverse tipuri de țesături).

Concluzie

Hotpoint RPD 1047 DD EU e un model scos pe piață de curând și se adresează familiilor numeroase, hotelurilor sau pensiunilor.
Comparativ cu alte modele de mașini acesta se evidențiază cu o capacitate mare de 10kg, clasa A3+ și cele 1400 rotații. Restul caracteristicilor/facilităților sunt similare cu cele de la alte modele.
Din clipul alăturat se poate vedea mai bine cum arată acest model.

Ca o scurtă prezentare a brandului trebuie spus că există de la începutul anilor 1900 și e unul american. Numele său vine de la primul fier de călcat electric. Deci, este un brand care are un lung istoric în a face aparatură electrocasnică și nu e vorba de un brand chinezesc existent pe piață de 2-3 ani.

Te-ar mai putea interesa