Hotpoint PZ 640 T (IX) ha

Hotpoint PZ 640 T (IX) ha este o plită care vine ca o alternativă la Hotpoint Luce PZ 640 T K IX și nici nu costă prea mult. Astfel, poți achiziționa această plită incorporabilă la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Acest preț e unul mediu și aparatul ar fi recomandabil unui restaurant deoarece vine chiar și cu arzător wok care e absolut necesar pentru prepararea mâncărurilor asiatice.

Poze

Se poate vedea că în partea dreaptă e acel arzător cu triplu inel pentru vas wok. Aspectul e aproape identic cu cel al modelului Luce PZ 640 T K IX, iar materialul e unul caracteristic unui aparat premium, adică inox. Astfel, nu doar culoarea sa e inox, ci și materialul din care e realizat și în acest fel beneficiați de un plus de siguranță deoarece aparatul e mai robust.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Hotpoint PZ 640 e un model al anului 2012 și se alimentează pe gaz având sistem de aprindere electrică. Vine cu patru arzătoare din care unul e ideal pentru vase cu fund rotund care sunt folosite la prepararea mâncărurilor asiatice. Butoanele sunt poziționate frontal și în acest fel o să ajungă ușor bucătarul dvs., chiar dacă e un pitic. Există și modele cu aprindere în partea dreaptă lateral, iar acelea nu ar fi prea bune pentru bucătarii scunzi deoarece s-ar putea arde la mâini când ar încerca să regleze gazul.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; materialul nu e fibră de sticlă ori tablă, ci inox ceea ce ne arată că acest aparat e unu premium; vine de la Ariston Hotpoint care e un brand foarte cunoscut când vine vorba despre electrocasnice mari; utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece butoanele sunt poziționate bine, iar aprinderea electrică e o facilitate de care aparatul beneficiază.
Contra: nimic.

Concluzie

Hotpoint PZ640 e un model foarte bun și vă puteți face o opinie despre cum arată din preview-ul video de alături. Nu costă deloc mult și dacă vrei să ai un local profesionist atunci îți recomand cu căldură acest aparat. Mâncarea poate fi preparată mai ușor cu acest aparat și dacă bucătarul dvs nu se descurcă cu aparatul de față atunci cred că ar trebui să citească manualul de instrucțiuni ori să meargă la un curs de bucătari.

Te-ar mai putea interesa