Hotpoint PH640MSIXHA

Într-o bucătărie modernă nu trebuie să nu fie o plită incorporabilă deoarece e un electrocasnic la modă și foarte util. Multă lume achiziționează un aragaz, dar dacă ai ceva mai mulți bani atunci ar fi bine să mergi pe varianta achiziționării unei plite incorporabile Hotpoint PH640MSIXHA. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pentru acești bani primim un electrocasnic cu un design neobișnuit și care are o fiabilitate crescută. Această fiabilitate e datorată faptului că are o garanție de 2 ani extensibilă la 4.

Poze

Se poate vedea din această imagine că e de culoare inox, dar trebuie neaparat menționat că și materialul din care e realizat aparatul e tot inox. Deci, aveți la dispoziție un aparat foarte bun care e realizat dintr-un material rezistent în sensul că nu ruginește. Butoanele sunt patru la număr și sunt situate frontal pentru un acces mai rapid.

Așa se prezintă

Specificaţii tehnice

Hotpoint PH640MSIXHA e un model destul de nou care și-a făcut apariția la noi în țară pe la începutul anului 2012. Are patru arzătoare pe gaz care se aprind electric și ce e foarte interesant e faptul că aprinderea electrică se realizează la o mână. Spun asta deoarece alte modele au aprindere electrică la două mâini în sensul că trebuie apăsat un buton suplimentar.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic; din câte am văzut pot fi puse vase de tip WoK datorită felului în care e realizat grilajul; materialul din care e realizat aparatu este inox; aprinderea se realizează în mod electric; dimensiunile sunt reduse așa încât va fi poziționată foarte facil, iar o hotă nu va avea probleme în a fi poziționată deasupra deoarece e de sub 60 centimetri.
Contra: nimic.

Concluzie

Electrocasnicele incorporabile sunt tot mai prezente în magazinele din România și acest lucru se datorează faptului că arată mai bine și pot fi adaptate mobilierului. Oarecum, au un preț mai mare însă acest lucru e trecut rapid cu vederea deoarece arată foarte bine, după cum spuneam, și sunt foarte practice. Modelul de față – PH640MSIXHA – e unul pe gaz și în acest fel nu o să aveți probleme cu factura la curent dacă vă preocupă acest lucru.

Lasă un comentariu