Hotpoint PH 640MST IX

Hotpoint e foarte popular pe partea de plite incorporabile și asta se datorează prețului mic al acestor electrocasnice și a fiabilității extraordinare. Un model care mie îmi place e plita incorporabilă Hotpoint PH 640MST IX care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani beneficiezi de o garanție de 2 ani și de mutle dotări printre care se numără suportul pentru vase de tip WoK.

Poze

Hotpoint PH640MSTIX e un model al anului 2012 și asta probabil că reiese și din designul său foarte reușit. E de culoare inox, iar materialul e și el inox. Acest lucru înseamnă că are o construcție robustă și va fi rezistent la ruginire… adică nu va rugini. Și grătarele sunt și ele din inox Grătarele sunt din oțel și asta înseamnă că aparatul are o fiabilitate maximă. Suportul wok e bun, însă dacă nu o să gătiți în ase asiatice atunci această facilitate nu o să prea fie de folos.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Din imaginea de alături se poate vedea că e asemănător cu PH640MSIXHA și din această cauză și prețul e cam același. Normal că beneficiază de aprindere electrică și acest lucru va ușura gătirea. Dimensiunile sale sunt normal așa încât o să puteți instala cu succes o hotă pentru ca mirosurile ori aburii să nu se răspândească în toată casa. Fiind realizat din inox, iar grătarele fiind din oțel veți un aparat care nu e o jucărie și din această cauză nu va rugini.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design reușit; butoanele sunt poziționate frontal pentru o accesibilitate maximă; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani; aprinderea se realizează în mode electric, dacă pot spune așa, și din această cauză nu o să aveți nevoie de brichetă al aprinderea ochiului dorit.
Contra: nimic.

Concluzie

Chiar dacă plitele incorporabile sunt o soluție mai scumpă, arată mult mai bine spre deosebire de un aragaz și vin cu mai multe facilități, Sunt și mai capabile, iar incorporabilitatea își pune cea mai mare amprentă deoarece o bucătărie cu electrocasnice incorporate arată mult mai bine. Utilizarea unui astfel de aparat nu e prea grea deoarece nu are multe butoane, iar dacă nu vă descurcați cu instalarea atunci e disponibil un manual cu instrucțiuni de utilizare.

Te-ar mai putea interesa