Hotpoint PCN 642 T/IX/HA, plită argintie cu 2 grătare

Plita incorporabilă Hotpoint PCN 642 T/IX/HA arată puțin mai diferit decât multe alte plite și numai acest brand oferă arzătoare așezate astfel (în cruce). Arzătoarele mai mari sunt pe lateral, pentru a luat ceva mai ușor vasul de pe plită. E destul de neobișnuit să vedeam arzătorul mic în partea din spate dar și așa un ibric poate fi luat cu ușurință chiar dacă e mai departe. Apreciez că butoanele au același finisaj ca și plita – argintiu. Astfel, doar cele 2 grătare și partea superioară a arzătoarelor iasă în evidență.

Plita arată foarte bine cu acel finisajul inox și multe plite sunt disponibile pe aceeași culoare (în cazul în care vă doriți un model cu o formă diferită). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are alimentare pe gaz și se vede după cum arată, adică are grătare. În acest caz sunt realizate din oțel, dar nu cred că are mare importanță materialul. Plitele electrice au o suprafață netedă și un panou de control digital. Există și plite mixte sau cu un finisaj ceva mai lucios (suprafață din sticlă termorezistentă).

Spre deosebire de multe alte plite accesibile, puterea maximă instalată pe aceasta e impresionantă deoarece nu are două arzătoare normale, ci are un arzător mare și unul Wok. Aș putea spune că prețul e justificat din acest punct de vedere, dar și construcția sa e una mai diferită.

Păreri pro și contra

Chiar dacă arzătoarele sunt poziționate în cruce, plita are aceleași dimensiuni ca multe alte modele. Butoanele de pe panoul de control sunt depărtare dar nu cred că deranjează pe cineva, iar în partea din față sunt pictogramele care vă arată care arzător veți aprinde cu acel buton. Nu e obligatoriu să optați pentru un cuptor de la același brand, e suficient ca cele două aparate să se potrivească.

Hotpoint PCN 642 T/IX/HA se poate asorta cu multe aparatele pe inox și trebuie să aveți un mobilier corespunzător pentru instalare. Plita poate fi pusă în locul vechiului model deoarece e la fel de mare, doar că înălțimea poate să difere.

Te-ar mai putea interesa