Hotpoint PC750TAV, plită cu 5 arzătoare

Hotpoint PC750TAV e o plită deosebită datorită designul tradițional, arzător Wok, 5 arzătoare și altele. E vorba de un model cu alimentare pe gaz deci randamentul e ceva mai mare, în special la arzătorul Wok. Acel arzător central are trei inele de ardere deci veți putea găti destul de bine în stil asiatic ori puteți găti rapid un preparat. Eu consider că merită în special dacă aveți o bucătărie mare și dacă gătiți des. Lățime plitei e ceva mai mare decât la plitele standard. Există și plite electrice cu sau fără inducție, însă doar cele cu inducție au un randament mare.

Dacă nu vi se pare prea ieftină ori vă depășește bugetul, atunci vă recomand o plită cu 4 arzătoare (poate să aibă arzătorul mare cu 2 inele de ardere). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Din poza de sus se poate observa că are 5 zone de gătit, însă doar cea centrală are o putere mai mare datorită acelor inele (tehnologie Triplering). E evident că are alimentare pe gaz dar tot e nevoie și de una electrică deoarece are aprindere electrică integrată. Spre deosebire de cea simplă de la aragazuri, la acesta e nevoie doar de o mână pentru a aprinde un arzător.

Are arzătoare de 4 dimensiuni pentru că două sunt normale, iar puterea lor diferă în funcție de mărime (cu cât e mai mare cu atât e mai puternic). Pentru instalare trebuie să tăiați doar o porțiuni din blat și dimensiunile sunt menționate în manual.

Plusuri: are un design interesant pe o culoare plăcută, are 5 zone de gătit, eficientă și fiabilă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint PC750TAV poate fi următoarea voastră plită, dar e nevoie și de un cuptor incorporabil în cazul în care vă doriți o bucătărie modernă. Ar fi indicat să alegeți unul cu design tradițional/Retro… adică să se potrivească cu ace plită. Pe de altă parte, e mult mai ușor să alegeți o plită cu design modern și un cuptor potrivit. Alegerea rămâne a voastră și cred că aveți destule soluții din care puteți alege.

Te-ar mai putea interesa