Hotpoint PC640X

Hotpoint PC640X este o plită modernă care nu costă deloc mult. Vine de la brandul Hotpoint-Ariston care e unul foarte cunoscut și apreciat. După cum spuneam, vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare corect din momentul ce e un aparat electrocasnic realizat din materiale foarte calitative.
Vine ca o alternativă la un aragaz deoarece nu toată lumea are nevoie de un cuptor, iar incorporabilitatea e un lucru apreciat de mine cât și de cei care vor să aibă o bucătărie frumoasă.

Poze

Se poate vedea că are culoarea inox, iar grătarele sunt realizate din oțel. (Nu știu dacă o să puteți găti cu vase de tip Wok deoarece arzătoarele nu au inele duble.) Beneficiază de două arzătoare normale, unul mic și unul mare. Acestea sunt aprinse în mod electric, plita fiind una pe gaz.

Plita
Plita

Specificaţii tehnice

Modelul PC640X e un model foarte performant fiind alimentat de la rețeaua de gaz, iar aprinderea ochiurilor se realizează în mod electric. Caracteristica de aprindere electrică e un care o să vă ajute foarte mult, iar un lucru care-mi place e faptul că nu are un buton dedicat pentru această caracteristică, ci are doar cele 4 butoane.
Dimensiunile sunt unele normale, cu o lungime de maxim 59 centimetri, iar din această cauză o hotă o să fie amplasată numai bine deasupra.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult, raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; de parcă prețul nu ar fi suficient de mic, în momentul de față e la reducere aici; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4… ca la oricare alt electrocasnic de la un brand care se respectă; butoanele sunt poziționate frontal așa încât să fie ușor accesibile chiar și de cei cu mâini mici.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie acasă sau la un mic restaurant cred că această plită ar fi una excelentă. Are un aspect plăcut, iar prețul său nu e deloc mare ceea ce o să o facă accesibilă oricărui doritor. Despre performanța în gătire se poate spune că e foarte bună pentru că ochiurile se aprind rapid, iar materialele din care e făcut ajută la o gătire eficientă.

Te-ar mai putea interesa