Hotpoint PC640TOW, plita incorporabilă albă

Plita Hotpoint PC640TOW e una incorporabilă și după cum arată, e una cu un design mai vechi/tradițional dar nu diferă cu mult față de altele. Prețul ei nu e foarte atractiv deoarece are caracteristici speciale interesante și un design mult diferit față de cel al altor plite. Nu e vorba de o plită din gama premium, adică nu e una iXelium (suprafețe rezistente la temperaturi ridicate, fără a se decolora). Culoarea acestei plite e albă, dar există și modele pe inox care pot fi la fel de bune. Un cuptor tradițional poate fi o alegere cam la fel de bună și vă recomand doar cuptoare electrice și cu funcții mai multe.

Prețul ei e destul de atractiv comparativ cu alte modele de la acest brand însă prețul e justificat (unele oferă ceva în plus ori în minus). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

E o plită pe gaz și deci randamentul ei nu poate fi pus la îndoială. Cele electrice nu sunt așa de puternice, însă există și cele cu inducție. Arzătoarele sunt dispuse altfel decât la majoritatea plitelor, astfel puteți puse vase mari. Arzătorul special de tip Wok e bun pentru gătit rapid și în stil asiatic. Aprinderea electrică e integrată și deci pentru a aprinde un arzător trebui apăsat și rotit butonul. Așa se aprinde la mai toate plitele pe gaz, iar butoanele diferă la unele (fie mai un număr diferit de arzătoare/butoane, fie un panou de control în lateral).

Designul e pe alb, iar majoritatea sunt pe inox iar dimensiunile plitei nu sunt aceleași cu cele ale nișei.

Plusuri: arată foarte bine, arzătoare puternice (în special cel mare), ușor de utilizat, fiabilă etc.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint PC640TOW e un aparat ce necesită un blat corespunzător (dimensiuni și grosime), iar înainte de instalare e bine să citiți manualul de instrucțiuni, e bine să țineți cont nișa sa și nu de dimensiunile externe ale aparatului. Grătarul e realizat dintr-un material bun – oțel, dar putea fi dintr-un material și mai bun – fontă (are o durabilitate mai îndelungată). Dacă vreți să economisiți bani și vreți electrocasnice bune, puteți opta pentru un pachet promo (cuptor cu plită).

Te-ar mai putea interesa