Hotpoint PC640TGH, plita incorporabilă

Hotpoint PC640TGH e o plită cu design elegant și spre deosebire de majoritatea actualelor plite, aceasta are arzătoare dispuse diferit. Astfel, e mai lată decât una obișnuită datorită designului și poziției arzătoarelor. Chiar și panoul de control e împărțit în două, dar butoanele pot fi utilizate ușor și e bine că sunt în partea frontală. Există modele din seria iXelium care au 5 arzătoare și o altă caracteristică specială e aceea că finisajul argintiu nu se decolorează nici măcar la temperaturi ridicate. Această plită e una mai simplă dar care poate fi o alegere la fel de bună. Alături de aceasta un cuptor de la același producător e o alegere bună.

Prețul său nu e chiar atractiv pentru oricine, dar merită să o luați dacă nu vreți una clasică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea e cu gaz dar există și plite electrice cu randament similar (acelea au tehnologie de inducție). Costul lunar pentru o alimentare cu gaz e mai mic decât dacă ați fi avut o plită electrică. Aprinderea arzătoarelor se face simplu deoarece aprinderea electrică e integrată ca la restul modelelor. Deci trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător.

După cum am precizat anterior, butoanele sunt poziționate frontal și sunt patru la număr. Grătarul e împărțit în două și se poate observa că cel din dreapta e mai mic. Deci veți putea curăța mai ușor arzătorul mare care în cazul acestei plite e de tip Wok. Acesta se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic, deci e nevoie și de o tigaie conformă.

Plusuri: are un arzător Wok, arată bine, e fiabilă, grătar rezistent realizat din fontă, nu necesită multe cunoștințe pentru a o folosi, se pot folosi vase de dimensiuni mari.
Minusuri: nu are.

Hotpoint PC640TGH e un aparat electrocasnic mare dar care nu va ocupa spațiu în bucătărie precum un aragaz, deoarece necesită incorporare. Pentru a o instala cu succes, trebuie să respectați instrucțiunile adică dimensiunile nișei. Nu e nevoie de un blat special ci doar să fie unul cu o grosime corespunzătoare. Culorile argintiu și neagru se potrivesc cu orice, de aceea un cuptor pe aceeași culoare ar fi perfect.

Te-ar mai putea interesa