Hotpoint PC640TAN, plita incorporabilă elegantă

Hotpoint PC640TAN e o plită incorporabilă cu design elegant și spre deosebire de multe altele. Arătoarele sunt așezate în formă de „+” și nu de „x”. Astfel, se pot pune vase mai mari, dar și plita are dimensiuni mai generoase (e la lată). Când o instalați, trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei și nu cele ale plitei (mă refer la partea inferioară a plitei). Vă recomand alimentarea cu gaz deoarece mâncarea gătită pe gaz e mai bună în special dacă frigeți ceva. Dacă aveți un buget mare, atunci o plită electrică mai scumpă ar fi perfectă (pentru un randament similar). Combinația de culori e plăcută – antracit cu un fel de maro(la butoane).

Alternative sunt plitele tot pe gaz sau chiar și electrice care intră în același buget, totuși plitele ieftine nu sunt prea puternice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Plita are patru arzătoare și sunt de diverse mărimi și puteri. Panoul de control e așezat frontal și e unul mecanic. Doar plitele electrice mai scumpe au un panou electronic cu butoane touch. Aprinderea arzătoarelor se face simplu prin apăsare și rotire. Chiar dacă se stinge accidental flacăra, arzătorul e dotat cu siguranță.

Arzătorul Wok e ceva mai puternic și randamentul e suficient de mare pentru a găti rapid sau chiar în stil asiatic. E de 2.6 kW, iar restul sunt ceva mai slabe (1kW și 1.65 kW). Grătarul e din oțel, dar din fontă era mai bun. Culoarea e la fel plăcută ca și culoarea neagră – antracit. Dimensiunile plitei sunt de 59 cm lățime și 51 cm adâncime, cele ale nișei sunt mai mici cu vreo 3-4 cm (sunt menționate în manualul său).

Plusuri: are un arzător de tip Wok, designul, puteți pune vase mari pe ea, ușor de folosit și ușor de instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint PC640TAN se adresează în special celor care nu vor neapărat o plită cu design modern, ci puțin mai retro. Alături de acest aparat vă recomand un cuptor cu design similar – retro. Nu cred că un cuptor modern s-ar potrivi cu acea plită. Există multe feluri de plite pe gaz, chiar și cu suprafață din sticlă neagră (ca la cele electrică) pentru un plus de eleganță.

Te-ar mai putea interesa