Hotpoint PC640BK, plită incorporabilă

Plita incorporabilă Hotpoint PC640BK e una deosebită și se poate observa doar din poza de jos că e una cu arzătoare poziționate în formă de cruce. Suprafața plitei îi dă un plus de eleganță în special că e de culoarea neagră și lucioasă. Avantajul unei astfel de plite e acela că puteți pune oale mai mari pe arzătoarele laterale (dar și pentru că sunt mai depărtate). E evident că e una pe gaz, dar care nu oferă arzător de tip Wok. Dacă nu ați știut, acel tip de arzător se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic (repede și cu puține lichide). Dar aveți nevoie și de vase speciale care trebuie să fie joase și lată. Oricum, arzătoarele cu gaz oferă un randament superior celor electrice clasice. Acest model PC640BK are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Are alimentare cu gaz, deci arzătoarele sunt dotate cu aprindere electrică și nu e una ca la aragazuri, ci una cu aprindere integrată. Adică aprinderea se față cu o singură mână, prin apăsare și rotire (deci nu are buton dedicat). Alte dotări ar fi: grătarul din oțel care oferă o durabilitate destul de îndelungată însă un grătar din fontă era mai recomandabil și siguranța cu termocuplu. Bineînțeles acel grătar e unul emailat pentru a rezista la zgârieturi sau temperaturi ridicate. Butoanele sunt poziționa frontal și unde sunt la îndemână, totuși, pentru că are arzătoare în cruce, lățimea sa a avut de suferit – 59 cm. Deci e cu vreo 9 cm mai lată decât cele obișnuite.

Cele patru arzătoare au trei forme și puteri diferite: cel mic de 1 kWh, cele normale de 1.65 kW și cel mare de 3 kWh. Acea siguranță e destul de importantă întrerupe alimentarea atunci când se stinge voluntar sau accidental flacăra.

Plusuri: e fiabilă ca restul modelelor acestui producător, arată bine în special pe negru (există variante similare și pe culori deschide), preț destul de atractiv, dă un plus de eleganță bucătăriei chiar dacă nu are suprafață vitroceramică și altele.

Minusuri: nu are arzător Wok (pentru cei care și folosesc).

Acest Hotpoint PC640BK e o alegere bună pentru cei care vor eficiență și calitate în bucătărie. Alături de aceasta vă recomand un cuptor electric deoarece oferă mai multe funcții decât cele pe gaz și un preț atractiv chiar și la cele cu control electronic.

Lasă un comentariu