Hotpoint OK 1037END, cuptor multifuncțional

Hotpoint OK 1037END e un cuptor incorporabil care are o capacitate de 77 litri și un consum mic de curent (da, e un model electric). Clasa de eficiență energetică a cuptorului e A, iar datorită caracteristicilor sale e un aparat foarte bun pentru acasă, dar și la un restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un aparat care se integrează perfect în bucătăria dvs. La interior are grill, ghidaje din inox și o tavă drept accesoriu.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificațiile aparatului sunt impresionante pentru un cuptor incorporabil deoarece capacitatea e foarte mare – de 77 l. Calitatea de multifuncțional nu e dată de capacitate, ci de numărul mare de programe. Iar, acest model are 14 funcții/programe printre care aș enumera gătire rapidă (fast cooking), dual flow system și altele. pe lângă aceste funcții are și 4 niveluri de coacere care te vor ajuta să faci prăjitura așa cum vrei.
Cuptorul e împărțit în 3 cavități: main (cu 6 programe manuale și 3 automate), small (are două programe manuale) și extra large (9 programe manuale și 5 automate).
Materialele din care e făcut sunt foarte calitative deoarece aparatul acesta e din inox, dar nu orice inox, ci de tip antiamprentă.

Avantajele principale ale achiziționării unui astfel de aparat ar fi aspectul plăcut, că nu are un preț prea mare, că e foarte fiabil, brandul foarte bun, că poate fi utilizat pentru prepararea pâinii și că poate fi utilizat de oricine. Poate o să ziceți că nu vă place că are clasa A de eficiență energetică, dar la o capacitate așa de mare nu poți avea așteptări de o clasă mai bună. Oricum e clasa A-20%, deci nu chiar A.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că-și merită banii deoarece e un model premium care poate fi utilizat în multiple feluri.
Panoul de comandă e unul foarte interesant, iar acest lucru poate fi admirat din poza care am postat-o mai sus. Am menționat despre panou deoarece acesta e un indicator din care-ți poți face o părere despre calitatea sa de aparat premium Ariston Lice.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu