Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint OK 1037END, cuptor multifuncțional

Hotpoint OK 1037END e un cuptor incorporabil care are o capacitate de 77 litri și un consum mic de curent (da, e un model electric). Clasa de eficiență energetică a cuptorului e A, iar datorită caracteristicilor sale e un aparat foarte bun pentru acasă, dar și la un restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se integrează perfect în bucătăria dvs. La interior are grill, ghidaje din inox și o tavă drept accesoriu.

Aparatul

Aparatul

Specificațiile aparatului sunt impresionante pentru un cuptor incorporabil deoarece capacitatea e foarte mare – de 77 l. Calitatea de multifuncțional nu e dată de capacitate, ci de numărul mare de programe. Iar, acest model are 14 funcții/programe printre care aș enumera gătire rapidă (fast cooking), dual flow system și altele. pe lângă aceste funcții are și 4 niveluri de coacere care te vor ajuta să faci prăjitura așa cum vrei.
Cuptorul e împărțit în 3 cavități: main (cu 6 programe manuale și 3 automate), small (are două programe manuale) și extra large (9 programe manuale și 5 automate).
Materialele din care e făcut sunt foarte calitative deoarece aparatul acesta e din inox, dar nu orice inox, ci de tip antiamprentă.

Avantajele principale ale achiziționării unui astfel de aparat ar fi aspectul plăcut, că nu are un preț prea mare, că e foarte fiabil, brandul foarte bun, că poate fi utilizat pentru prepararea pâinii și că poate fi utilizat de oricine. Poate o să ziceți că nu vă place că are clasa A de eficiență energetică, dar la o capacitate așa de mare nu poți avea așteptări de o clasă mai bună. Oricum e clasa A-20%, deci nu chiar A.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că-și merită banii deoarece e un model premium care poate fi utilizat în multiple feluri.
Panoul de comandă e unul foarte interesant, iar acest lucru poate fi admirat din poza care am postat-o mai sus. Am menționat despre panou deoarece acesta e un indicator din care-ți poți face o părere despre calitatea sa de aparat premium Ariston Lice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu