Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint NTM1192SKYEU, uscător alb cu adâncime de 65.5 cm

Uscătorul de rufe Hotpoint NTM1192SKYEU costă ceva mai mult decât restul deoarece are tehnologii ceva mai bune decât restul care fac aparatul mai eficient. Evident, e echipat cu un sistem de răcire cu pompă de căldură, astfel că eficiență e una A++. Avem ceva mai multe programe motiv pentru care în jurul bunului central avem doar numere, iar în partea stângă avem pictogramele. Detalii despre acestea veți găsi doar în manualul său. Oricum, mă gândesc că nu veți folosi chiar toate programele ci veți alege 2-3 care se potrivesc.

Are un design deosebit care ar trebuie să vă placă în special că are o ușă negră lucioasă și panul de control e similar cu cel al mașinilor de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest uscător are un design standard și nici nu veți vedea cu încărcare superioară. Panoul de control e în mare parte mecanic și e destul de ușor să-l folosiți pentru că sunt prezente doar informațiile care vă interesează. Programele de uscare sunt multe – 15, deci puteți să alegeți același ca și la mașina de spălat. Avem program Anti-alergie pentru cei care sunt mai sensibili, dar și unul pentru jucăriile copiilor.

Funcțiile disponibile de pe acesta sunt următoarele: pornire întârziată, indicator progres, indicator rezervor plin, monitorizare umiditate și indicator timp rămas. Rufele pot fi purtate imediat după finalizare programului, astfel că puteți purta bluza sau cămașa preferată următoarea zi.

Păreri pro și contra

Rufele vor fi uscate și țesăturile nu vor fi deteriorate pentru că uscătorul are pompă de căldură. Funcțiile și programele speciale nu sunt prezente la toate aceste aparate și unele sunt destul de utile. Setările alese se pot vedea pe acel ecran digital din partea dreaptă și tot mai mult aparate îl au, doar că informațiile afișate pot să difere.

Hotpoint NTM1192SKYEU e unul dintre acele aparate de dimensiuni mai mari care ar trebuie să fie pe lisa de cumpărături. Acestea devin tot mai populare pentru că timpul liber e foarte important și chiar e un ajutor în locuințe. Dacă locuiți la bloc, e dificil să uscați multe rufe, însă nu și cu un așa uscător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu