Hotpoint NTM1182SKEU, uscător de rufe A++ cu pompă de căldură

Uscătorul Hotpoint NTM1182SKEU are o capacitate generoasă pentru rufe și în funcție de program poate să difere această caracteristică. Clasa energetică e mai mică la uscătoarele cu pompă de căldură și țesăturile primesc un tratament mai special (suflă atât aer cald, cât și rece). Consumul e ceva mai mare la uscătoarele cu condensare deoarece rufele sunt supuse doar unui proces de încălzire. Acesta devine foarte util pe toată perioada anului și veți câștiga timp prețios.

Designul e modern și poate fi confundat ușor cu o mașină de spălat, că doar panoul de control e la fel și ușa e transparentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care se instalează ușor și poate fi pus cam oriunde. Panoul de control e ușor de folosit și nu e complet digital după cum se vede în poza de sus. Butonul pentru alegerea programelor e mecanic/rotativ, însă dacă programele ar fi fost mai numeroase, atunci era nevoie de un panou de control complet digital.

Funcționalitatea e un alt punct forte, adică se pot alege funcțiile următoare: mixare, opțiuni amânare finalizare program, antialergic, antisifonare, blocare taste, Eco Bumbac, motor Inverter și selector nivel uscare. Designul e premium că doar e vorba d eun aparat modern oferit de un producător cu experiență.

Păreri pro și contra

Programele sale sunt numeroase și foarte utile, deoarece vine se oferă pentru diverse țesături, fără șifonare sau chiar și dacă sunteți alergici la ceva. Acestea sunt opțiuni care se pot alege cu ușurință de pe panoul de control și în manual acestea sunt explicate. Uscătorul are motor Inverter care e fiabil și eficient, iar din câte am văzut, tinde să fie standard pe tot mai multe modele. Dimensiunile sunt generoase și nu e construit să fie pus sub blat ci mai degrabă să îl puneți în dressing sau altă cameră unde aveți loc.

Hotpoint NTM1182SKEU e un model din seria Natis Reload care prezintă tehnologia Active Care. Aceasta reduce formarea de scame cu până la 40% în timpul programului de uscare, iar acest lucru e posibil prin anumite mișcări.
Dacă vă interesează şi o maşină de spălat atunci acest model ar fi o recomandare întrucât are o capacitate mare de spălare, eficienţă A3+ şi e un model uşor de utilizat.

Te-ar mai putea interesa