Hotpoint NMTP1922FW/HA

Frigiderul Hotpoint NMTP1922FW/HA e unul dintre modele din clasa premium, adică care oferă caracteristici și dotări care nu le găsiți pe modelele ieftine. Aici mă refer la No Frost, control electronic, raft pentru sticle, funcții speciale, control igienă și finisaj inox antiamprentă. Frigiderul acesta e ideal pentru cei care-și doresc un model cu 2 uși și congelator mic. Controlul electronic e dispus pe ușa congelatorului și vă ajută să setați mai ușor temperatura (în sensul că nu mai trebuie deschisă ușa). Acel raft special e bun pentru a bune diverse sticle cu băuturi (conform producătorului e pentru vinuri, dar puteți pune și sucuri). Funcția de control igienă e decentă deoarece e vorba un sistem antibacterian. Acest NMTP1922FW/HA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum total de 388 litri care bineînțeles e cel net. E împărțit astfel:62 litri la congelator și 326 litri la frigider. Ambele compartimente vin cu No Frost, însă și așa frigiderul avea dezghețare automată. Cu No Frost decongelarea congelatorului e automată deoarece se reduce formarea de gheață. Consumul de 351 kWh pe an e potrivit conform dimensiunilor sale, de aceea a primit clasa A+ la eficiență energetică. Observăm rafturi din sticlă care îi dau un plus de eleganță, compartimente special și suporturi suficiente pe ușă. Congelatorul nu e unul grozav și aici mă refer la capacitate de congelare – 5 kg/24 ore, dar e normal să fie așa deoarece nu e mare.

Pe partea de design prezintă caracteristici ca: iluminare interioară, mânere incorporate, uși reversibile, inox etc. La capitolul funcții are: super-congelare, super-răcire, Ice Party și vacanță. Pe lângă suportul pentru sticle, are și un suport pentru ouă. E ceva mai zgomotos decât alte modele (46 dB), dar nu cu mult.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, finisaj pe inox de tip antiamprentă, tehnologie de răcire avansată, funcția Ice Party (e întâlnită la congelator și e utilă atunci când vreți să răciți o sticlă pentru ca apoi să o puteți servi), mânere incorporate și fiabilitate.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest model Hotpoint NMTP1922FW e o recomandare pentru cei care nu-și doresc o combină deoarece nu vor un congelator mare ci doar un frigider spațios pentru alimente. Chiar și funcționalitatea e mult peste alte modele în acest buget, de aceea aveți toate motivele să optați pentru acesta. Poate pe viitor vă doriți un plus de capacitate de congelare, iar o recomandare ar fi un congelator în special dacă nu aveți o bucătărie sau cămară spațioasă.

Te-ar mai putea interesa