Hotpoint NM11 825 WS A EU, model premium cu Stop&Add

Hotpoint NM11 825 WS A EU e o maşină de spălat haine apărută de curând pe piaţă, iar spre deosebire de alte modele vă oferă posibilitatea adăugării de haine chiar dacă programul a început. Acest lucru fiind posibil prin intermediul sistemului Stop&Add.
Ar fi o alegere bună datorită fiabilităţii şi a multitudinilor de funcţii.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv al designului (vizual), iar panoul de comandă e unul minimal.


Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint NM11 825 WS A EU e unul cu o capacitate de 8kg aşa încât să fie optimă pentru familii de 5-8 persoane. Dacă vreţi să spălaţi mai puţin atunci acest lucru e posibil deoarece are Active Load, adică varianta Fuzzy Logic de la Hotpoint.
Are simbolul Woolmark care ne arată că acest aparat e unul optim pentru a hainele delicate care eu menţiunea spălare manuală.
La construcţia sa au fost utilizate piese de calitate, iar un exemplu e motorul Inverter care la astfel de aparate e garantat de la 5 la 10 ani. Alte avantaje ale acestui motor, pe lângă durabilitate, ar fi consumul redus de electricitate şi funcţionarea mai puţin zgomotoasă.
Pentru a elimina diferiţi alergeni acest aparat e unul cu Steam Pack care elimină 99% dintre bacterii, iar hainele sunt revigorate.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 54 decibeli la spălare şi 81 la centrifugare. Trebuie ţinut cont şi de faptul că centrifugarea se poate realiza şi la maxim 1200 rotaţii.
Dacă aveţi ceva de spălat care nu e aşa de murdar atunci poate fi utilizat programul rapid care durează 30 minute.

Un astfel de aparat e optim pentru spălarea de cantităţi mari sau mici de rufe, iar consumul de energie anual va fi mic de 176 kWh. Acesta se datorează Fuzzy Logic, programului rapid şi a motorului tip inverter.
Despre brandul Hotpoint trebuie ştiut că e o ramură a Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial) şi de aceea produsele sale sunt unele cu o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa