Hotpoint NM10 723 WK EU, model de 7kg cu clasa A+++

Dacă vă doriţi un electrocasnic capabil în a spăla o cantitate mare de rufe cu un consum energetic redus şi care să aibă multe funcţii utile atunci modelul Hotpoint NM10 723 WK EU ar fi recomandarea mea.
Brandul Hotpoint e o ramură a Whirlpool – numărul 1 la nivel mondial în producţia de electrocasnice.

Modelul de faţă e un aparat cu multiple sisteme utile, dar vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza alăturată puteţi vedea că acest aparat e unul modern pe alb, iar panou de comandă e minimal cu un buton rotativ.


Păreri pro şi contra

Hotpoint NM10 723 WK EU este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kilograme, iar acest lucru face aparatul util pentru o familie cu 5-6 persoane.
Nu e un aparat zgomotos întrucât are un nivel de zgomot la spălare de 51 decibeli, iar la centrifugare e de 80.
Dacă uitaţi să puneţi o haină la spălat atunci prin intermediul funcţiei Stop & Add puteţi adăuga haine în primele minute de spălare.
Motorul ce echipează aparatul acesta e unul Inverter. Avantajele unui astfel de motor ar fi consumul redus de energie, nivelul de zgomot redus şi fiabilitatea (astfel de motoare sunt garantate şi 10 ani… în funcţie de producător).
Consumul energetic al maşinii e de 174 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+++.
E un aparat foarte bun şi la spălarea rufelor delicate întrucât are simbolul Woolmark. Programul spălare manuală va fi unul foarte bun pentru astfel de rufe.
Un alt program util la spălarea rufelor nu prea murdare ori a unei cantităţi reduse e cel rapid de 30 minute.

Pe piaţă sunt prezente mai multe aparate, dar acesta se evidenţiază prin faptul că are un preţ accesibil şi un consum energetic redus. În felul acesta aparatul îşi va merita banii deoarece ne vom recupera banii daţi pe el în timp.
Dimensiunile sale sunt unele relativ normal lăţimea fiind de 60 cm. Mai exact vorbim despre 54x60x66 AxLxÎ cm.

Lasă un comentariu