Hotpoint NLM11 925 WW A EU, model de 1400 rotaţii cu clasa A3+

Hotpoint NLM11 925 WW A EU e un aparat al anului 2019 care se remarcă prin eficienţa energetică clasa A+++ şi capacitatea mare de 9kg. În felul acesta aparatul e unul pentru familii mari de 5-7 persoane ori pentru spălătoria unei pensiuni. Evident că are Fuzzy Logic, în cazul Hotpoint purtând numele de Active Load.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care se prezintă excelent din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteţi vedea că acest model e unul de culoare albă cu un panou de comandă simplificat aşa încât să vă fie uşor să-l folosiţi.

Hotpoint NLM11 925 WW A EU

Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint NLM11 925 WW A EU e unul prezent pe piaţă de la începutul anului şi se remarcă cu o capacitate de 9kg a cuvei care face aparatul perfect pentru persoanele interesate în a spăla pentru 5-7 membri. De asemenea, după cum am scris în introducere acest model e unul care poate fi utilizat în scopuri comericiale, adică la spălătoria unei pensiuni ori a unui local.
Eficienţa energetică e una foarte bună prin faptul că aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică. Motorul care echipează maşina e unul inverter cu consum mic. În felul acesta aparatul are un consum energetic de 174 kWh pe an. Despre motor trebuie spus că e unul care e remarcă şi prin alte lucruri (înafară de eficienţă enegetică) cum ar fi silenţiozitate şi că nu produce vibraţii.
E un aparat foarte bun pentru rufe delicate şi în special pentru cele care trebuie spălate cu mâna deoarece are certificare Woolmark.

Modelul de faţă e perfect pentru persoanele interesate de ceva calitativ. Chiar dacă are o cuvă mare nu înseamnă că şi consumul de resurse va fi mare de fiecare dată deoarece aparatul adaptează resursele în funcţie de încărcătură prin intermediul Fuzzy Logic.
Despre brandul Hotpoint ar trebui să spun că e deţinut de Whirlpool şi are sediul în UK. Din această cauză fiabilitatea produselor e una ridicată.

Te-ar mai putea interesa