Hotpoint NLLCD 946 WC A EU, model clasa A3+ cu 5 ani garanţie

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU este o maşină de spălat rufe nouă cu o capacitate mare de 9kg şi eficienţă energetică deosebită (A+++).
Brandul Hotpoint-Ariston e foarte cunoscut în domeniul electrocasnicelor (inclusiv boilere) şi alegând un aparat de la ei nu o să greşiţi.
Are tehnologie la zi printre care aş aminti motorul tip inverter, Reîmprospătare cu aburi, Stop şi adăugaţi etc.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar brandul e unul european deţinut de Heier şi Whilpool (două nume cu greutate când vine vorba despre produse electro).


Păreri pro şi contra

De la început ar trebui să menţionez faptul că Hotpoint NLLCD 946 WC A EU are nişte dimensiuni ok de 61x60x85. Trebuie ţinut cont de faptul că aparatul are o capacitate de 9kg.
Această capacitate o face optimă pentru o familie formată din 4-7 persoane.
După cum am scris mai sus, acest aparat are clasa A3+ cu un consum anual de 153 kWh. În program standard are un consum de 0,51-0,87 kWh.
Aparatul vine cu o multitudine de programe, dar lea-ş aminti pe cele mai importante: 2 programe rapide (15, 30 minute), lână, antialergic, baby, sintetice, blugi şi pilote.
Fiind un aparat cu o capacitate mai mare are şi o viteză mare de centrifugare de 1400 rotaţii, dar aceasta e o viteză maximă.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot la spălare e de 54 dB. Acest lucru trebuie mulţumit motorului inverter care mai are şi alte atuuri (eficienţă energetică şi durabilitate).
Un lucru destul de interesant e Stop & Adăugare, adică o opţiune care vă permite să adăugaţi haine în primele minute ale ciclului de funcţionare. Această opţiune poate fi folosită atâta timp cât simbolul corespunzător e aprins pe ecran.
Şi la acest aparat se foloseşte abur. În acest fel se elimină bacteriile şi hainele sunt revigorate.
Din păcate aparatul nu are funcţie uscător şi nici nu e incorporabil, dar găsiţi astfel de aparate la linkurile indicate.

Un astfel de aparat e foarte performant şi se adresează persoanelor interesate de ceva funcţional.
De exemplu, la 20 grade se pot îndepărta peste 100 pete. Pentru acest lucru trebuie să utilizaţi unul din cele 6 cicluri active. În felul acesta aparatul va folosi sistemul „Active care”.

Te-ar mai putea interesa