Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU, model clasa A+++ cu sistem Stop&Add

Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU e o maşină de spălat rufe a anului 2019 dotată cu o capacitate mare de încărcare de 10kg, iar clasa de eficienţă energetică e A+++. Datorită acestor caracteristici aparatul e unul care se adresează unei familii cu 7-8 persoane ori uneia care are multe haine de spălat.

Acestă maşină vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat al anului 2019 cu caracteristici precum Sistem Stop&Add (se pot adăuga haine în primele minute de spălare în cazul în care aţi uitat ceva). Aspectul aparatului e unul plăcut, lucru sesizabil din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Acest model Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU are motor de tip inverter care e foarte fiabil, silenţios şi economic (consumă puţin curent). În general astfel de motoare sunt garantate la 10 ani.
Dacă vreţi să spălaţi rufe delicate atunci acest aparat are simbolul Woolmark care presupune că programul spălare manuală e unul special.
Foarte apreciată e facilitatea Fuzzy Logic, iar în cazul acestui model vorbim despre Active Load care detectează încărcătura, iar în funcţie de aceasta adaptează apa şi timpul spălării.
Modelul acesta are o garanţie standard de 2 ani, dar acum vine cu o promoţie prin care se oferă o garanţie de 5 ani.
Dacă vreţi să spălaţi mai rapid atunci puteţi folosi opţiunea Rapid prin care se poate reduce ciclul de spălare. Programul rapid are 15 minute, dr există şi o variantă cu 30 minute.

Modelul de faţă poate fi spălarea rufelor a 3-8 membri ai familiei, dar poate fi utilizată şi în scopuri comerciale (la o pensiune ori un restaurant).
Mai ar trebui menţionat faptul că nivelul de zgomot ala aparatului e unul deloc mare de 56 dB la spălare, iar la centrifugare e de 76 decibeli. Viteza maximă de centrifugare e de 1400 rotaţii.
Dacă vă reocupă consumul de electricitate atunci trebuie spus că acesta e de 141 kWh pe an (0,679 kWh per ciclu) datorită clasei A+++.

Te-ar mai putea interesa