Hotpoint NLCD 946 BS A EU, mașină de spălat rufe neagră

Mașina de spălat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU are un design destul de atrăgător și datorită culorii, sunt evidențiate câteva părți ale aparatului – panou de control și ușa. Aceasta poate fi pusă în bucătărie alături de restul aparatelor incorporabile ori clasice. Lăsând la o parte felul cum arată, acest model poate spăla destul de mult chiar dacă nu a crescut în dimensiuni. SUnt și modele profesionale oferite de alte branduri doar că acelea sunt cam mari și greu de mutat, plus că poate nu aveți loc pentru ele.

Cele mai multe mașini de spălat rufe sunt albe și foarte puține sunt pe alte culori. Performanțele sunt destul de bune pentru acest model de jos, motiv pentru care e și ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasele de eficiență sunt oferite în funcție de performanțele mașinii, iar aici discutăm strict despre specificațiile tehnice. La acest capitol chiar nu avem ce să-i reproșăm și e normal să fie așa pentru că e o mașină de spălat rufe premium. Dacă oferă exact ce aveți nevoie în acest buget, nu văd de ce mai stați pe gânduri.

Păreri pro și contra

Spală până la 9 kg de rufe, iar această caracteristică depinde de programul ales. Oferă și o funcție de adăugare haine, chiar și dacă a pornit deja programul de ceva timp – Stop&Add. Puteți adăuga un ciclu special pentru îndepărtarea alergenilor și pentru anumiți utilizatori această funcții contează destul de mult. Motorul e unul avansat și fiabil pentru că e unul Inverter și tot mai multe branduri îl aleg. Există și două funcții cu abur care împrospătează rufele sau chiar elimină bacteriile (Hygiene și Refresh). Programul rapid e un alt punct forte al acestui model deoarece are o durată de numai 15 minute și e pentru cantități mici de rufe.

Hotpoint NLCD 946 BS A EU are sistem Active Care care îndepărtează mai toate petele și are etape diferite față de alte programe presetate. Poate ține locul oricărei mașini mai vechi și veți aprecia că poate spăla mult mai mult și rezultatele sunt mult mai bune.

Te-ar mai putea interesa