Hotpoint Natis RSSG 603 B EU, mașină de spălat rufe cu Digital Motion

Mașina de spălat rufe Hotpoint Natis RSSG 603 B EU e una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand deoarece e performantă și economică. Nu vă puteți aștepta să spele foarte mult deoarece are o adâncime de 42,5 cm, deci aș putea spune că se dresează celor care nu spală mult sau poate că nu aveți o familie numeroasă. Poate ați observat prezența unui ciclu anticipat numit Digital Motion care presupune 10 mișcări ale tamburului. Nu e vorba de o tehnologie recent lansată, dar e foarte utilă dacă aveți haine pătate.

Acest aparat oferă și un ciclu antialergic care clătește rufele la o temperatură ridicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat cu cea mai bună eficiență energetică în acest buget – clasa A+++. Aceasta e oferită pentru consumul de energie în timpul unu program de spălare standard.

Chiar dacă e un model cu adâncime de numai 42,5 cm, restul dimensiunilor sunt cele standard, deci poate înlocui cu succes vechiul model. Principalele caracteristici tehnice sunt capacitate de spălare maximă și centrifugare maximă. Panoul de control nu e complet digital, deoarece butonul pentru selectarea programului e unui mecanic.

Pe partea de funcționalitate are următoarele: programare întârziată (se poate amâna pornirea), selector centrifugare și blocare interfață (e vorba de sistem de protecții copii).

Păreri pro și contra

Tehnologia Digital Motion e principalul motiv pentru care ar trebui să alegeți acest model, dar mia sunt și alte motive: design compact, panou de control ușor de folosit, program rapid de 15 minute, e silențioasă în timpul spălării, consum mic de energie și ocupă foarte pun spațiu. Avantajul modelelor de maxim 50 cm e acela că pot fi puse cu ușurință sub blatul din bucătărie și poate fi montată o ușă dacă nu vreți să o vedeți (ca la cele incorporabile).

Hotpoint Natis RSSG 603 B EU poate fi oriunde, chiar și într-o baie mai mică dacă aveți loc pentru ea și poate fi racordată la utilități. Pentru cei care vor să-și facă o idee, am pus prezentarea cu acea tehnologie de care vă spuneam sus care e utilă pentru rufele cu pete.

Te-ar mai putea interesa