Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU, uscător 9kg cu pompă de caldură

Modelul Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU e unul modern cu pompă de căldură, motiv pentru care eficienţa energetică e A+, chiar dacă are o capacitate de 9kg. Pompa de căldură ajută la o economisire până la 50 procente din energie şi de aceea mai toate aparatele moderne au aşa ceva.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model bun pentru acasă ori o pensiune deoarece are o capacitate foarte mare de uscare.


Păreri pro şi contra

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU e realizat din piese şi materiale de calitate. De exemplu tamburul e unul galvanizat. Ar mai trebui să reamintesc şi motorul tip invertor care pe lângă faptul că nu consumă mult curent e unul durabil, fiind în general garantat la 10 ani.
Dacă nu vreţi să pierdeţi timpul cu călcatul atunci se poate folosi opţiunea Crease Care despre care trebuie spus că supun rufele unui tratament anti-şifonare. De asemenea trebui spus că această opţiune e utilă şi atunci când nu se pot scoate rufele imediat. Această opţiune poate fi valabilă pentru până la 10 ore.
Pentru persoanele cu piele sensibilă o să vină în ajutor programul antialergie care îndepărtează peste 99 procente dintre alergeni.
Este un aparat care e potrivit pentru articole voluminoase întrucât are chiar şi program pilote.
Mai are şi program pentru jucăriile din pluş. E un program scurt cu temperaturi scăzute şi mişcări blânde.
Dimensiunile sale sunt unele ok deoarece discutăm despre 65x59x84 axlxî cm. Greutatea e de doar 46kg.

Există şi o alternativă cu capacitate de 8kg şi clasa A3+, însă aceea are un cost ceva mai mare.
Despre brandul Hotpoint trebuie spus că e unul care aparţine Whirlpool şi Haier. Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar Haier ocupă un loc fruntaş în Asia.
Fiabilitatea acestui aparat e una foarte bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa