Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU, uscător 8kg clasa A3+

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU e un electrocasnic premium din categoria uscătoarelor de rufe şi se adresează unei familii cu 4-6 membri.

Eficienţa energetică e una deosebită deoarece e clasa A+++ cu un consum energetic redus. Acest lucru se datorează în principal faptului că vine cu motor Inverter.

Uscătorul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e uşor de folosit şi nu cupă mult loc (dimensiunile sale sunt de 65x59x84 axlxî cm).
Din poze puteţi vedea că e vorba despre un mode le cu ecran mare aşa încât informaţiile să fie uşor de citit.


Păreri pro şi contra

Aparatul Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU e unul modern cu încărcare de 8kg, ceea ce-l face net superior unei maşini cu uscător integrat.
Ce îl diferenţiază de alte uscătoare este eficienţa energetică A3+ care se datorează motorului inverter şi pompei de căldură care recirculă aerul cald.
Vine cu multe programe de uscare, cele mai importante fiind: zilnic, lână, cămăşi, antialergic, mix şi eco bumbac.
Programul antialergie e pentru persoanele sensibile şi are rol de a îndepărta până la 99,99 procente din alergeni.
Dacă vreţi ca uscarea să fie una mai uşoară atunci puteţi folosi opţiunea antişifonare. Aceasta e numită Crease Care şi e similară FreshCare+ de la Whirlpool.
Singurul dezavantaj ar fi că nu e slim aşa încât să ocupe şi mai puţin loc.
Nivelul de zgomot e unul bun de 64 decibeli aşa încât să nu fim deranjaţi prea mult atunci când dorim să ne odihnim.

Per ansamblu, dacă vă interesează un produs de excepţie de la un brand american-european atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Brandul există de 109 ai şi în felul acesta avem certitudinea unui electrocasnic fiabil.
Un alt plus de care am uitat ar fi că Hotpoint aparţine de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial), iar acest lucru ne arată că beneficiem de produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa