Hotpoint Natis NS722UWKEUN, model clasa A3+ cu 7kg

Hotpoint Natis NS722UWKEUN e un electrocasnic din categoria maşinilor de spălat rufe. E un model standard fără caracteristici smart aşa încât să poată fi utilizat cât mai uşor de oricine.
Are o eficienţă energetică superioară, fiindu-i atribuită clasa A+++ de eficienţă energetică datorită unui consum energetic de 174 kWh pe an şi 1 kWh în program standard.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern (are certificare Woolmark, opţiune Rapid şi utilizează abur prin opţiunea Steam Hygiene).
Panoul de comandă e unul minimal cu buton de pornire, rotiţă pentru programe şi câteva butoane pentru opţiuni.


Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint Natis NS722UWKEUN e unul pentru o familie de 3-4 persoane datorită cuvei cu capacitate de 7kg.
Opţiunea intitulată sugestiv rapid presupune o spălare redusă la jumătate, fără a compromite rezultatele spălării.
Dacă vreţi să spălaţi haine din lână atunci modelul acesta are un astfel de program care poate fi folosit şi pentru hainele care trebuie spălate cu mâna.
Pentru o igienizare completă acest model vine cu opţiunea Steam Hygiene care presupune că la sfârşitul ciclului de spălare se injectează abur. În acest fel sunt eliminate bacterii, iar hainele vor fi proaspete şi perfect curate. Suplimentar e dotat cu un ciclu anti-alergie care spală la 60 grade şi îndepărtează în proporţie foarte mare (99%) factori alergici precum acarieni, păr animale, polen, praf, spori, bacterii etc.
Motorul aparatului e unul avansat care se evidenţiază prin faptul că e silenţios şi eficeint.

Brandul Hotpoint Ariston e unul englez deţinut de americanii de la Whilpool şi chinezii de la Haier. Produsele lor sunt de calitate superioară.
Garanţia standard a acestui aparat e una de 2 ani, dar poate prindeţi o ofertă cu garanţie de 5 ani.
Pe ansamblu acest model e bun pentru cei interesaţi de ceva simplu, eficient (energetic şi dpdv al spălării) şi care sp poată spăla o cantitate medie de rufe.

Te-ar mai putea interesa