Hotpoint Natis NDD9636BDAEE, păreri mașină cu uscător

Hotpoint Natis NDD9636BDAEE vine ca o alternativă 9/6 la Hotpoint Natis NDD11725BDAEE care e un model 11/7. Adică poate spăla 9 kg și usca 7 așa încât să poată fi suficient pentru o familie de 3-4 persoane.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e complet negru și are uscător incorporat, după cum am scris mai sus.

Argumente pro și contra

Pe lângă faptul că are motor Pro-inverter, acest model Hotpoint Natis NDD9636BDAEE e unul care prezintă mai multe atuuri, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile de mai jos.
1. Are program de spălare rapidă care ține 30 minute. Acesta e pentru hainele puțin murdare și e valabil pentru o cantitate redusă. Numărul total de programe este 16.
2. Curățarea rufelor se realizează mai bine grație tehnologiei Direct Injection care presupune că apa și detergentul sunt preamestecate.
3. Întreținerea e fără bătăi de cap deoarece are un ciclu special pentru așa ceva, adică un ciclu de curățare automată. Nu sunt utilizați detergenți.
4. Eficiența energetică e una superioară deoarece are clasa A la spălare cu un consum de 49 kWh la 100 spălări.
5. Centrifugarea se realizează la o viteză superioară de 1400 rotații. În acest fel uscarea va dura mai puțin și va consuma mai puțin curent.

Din păcate, acest model nu e unul care să poată fi comandat de la distanță, adică nu e unul smart. Din această cauză nu puteți să verificați starea spălării de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

De final trebuie să scriu despre această mașină de spălat că e una suficientă pentru cineva interesat de un aparat 2 în 1.
Despre Hotpoint ar mai trebui să scriu că e unul britanic, fiind de ținut de Whirlpool și Haier. Are o foarte lungă istorie, fiind pe piață de 111 ani.

Te-ar mai putea interesa