Hotpoint MTZ612NF

Frigiderul Hotpoint MTZ612NF vine în două nuanţe: inox şi cream. Preferatul meu e modelul pe inox, însă cream are un preţ inferior. Astfel modelul cream se vinde la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun din moment ce aparatul vine cu o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 4. Fiabilitatea produselor Ariston e foarte bună şi asta se vede atât în garanţia de 2 ani cât şi în calitatea exemplară a materialelor din care e realizat acest frigider.
Cut toţii ne dorim un aparat frigorific foarte bun, iar Hotpoint MTZ612NF e capabil să menţină alimentele proaspete cât mai mult timp. Din poza de alături se poate vedea că e un model premium care are un design deosebit. Modelul de faţă, chiar dacă are multe dotări, nu cred că va fi greu de folosit atât de copii cât şi de seniori deoarece nu are butoane multe sau uşi greu de deschis.

Poze

Modelul de culoare maronie e unul unicat deoarece nu am mai văzut modele pe această culoare. Pe inox am văzut foarte multe frigidere, nu pot spune că nu îmi place deoarece îmi place inoxul, însă crem e ceva special.

Acesta e modelul maroniu/crem

Specificaţii tehnice

Hotpoint MTZ612NF e un frigider premium dotat cu două uşi şi frigiderul e dotat cu răcire No Frost. Volumul total e de 532 litri şi vorbim despre un volum brut, nu net.
Congelatorul e situat superior şi are undeva la 132 de litri, tot brut, iar frigiderul e situat inferior având 400 litri. Frigiderul nu trebuie dezgheţat deoarece e No Frost, iar acest sistem nu e caracterizat doar de faptul că nu îngheaţă alimentele, ci şi prin faptul că face ca frigiderul să consume puţin curent. Astfel, frigiderul are clasa de eficienţă A+ când vine de consumul de curent electric.

Păreri pro şi contra

Frigiderul are trei rafturi, iar congelatorul are un compartiment. Congelatorul e superior faţă de cel găsit în alte modele deoarece are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 ore. Ca orice aparat frigorific şi acesta are iluminare interioară, iar despre autonomia fără curent nu ştiu, dar bănuiesc că e undeva la 13-23 ore.

Concluzie

Dacă te interesează un frigider bun atunci îţi recomand MTZ612NF de la Hotpoint deoarece pe lângă faptul că arată foarte bine are şi performanţe de invidiat datorită faptului că are No Forst. Fiabilitatea aparatului e destul de mare sau chiar excelentă şi pentru asta trebuie mulţumit şi garanţiei extensibile.

Te-ar mai putea interesa