Hotpoint MTZ 629 NF, frigider mare cu 2 uși

Frigiderul Hotpoint MTZ 629 NF e unul dintre cele mai mari variante de la acest brand și nu e nevoie de o combină frigorifică sau de un side by side dacă nu plac acele tipuri de aparate frigorifice. Frigiderele au congelator în partea de sus și aparent nu e foarte spațios, dar puteți pune destul de multe în interior deoarece nu e compartimentat. Pot spune că e cât două frigidere clasice și lățimea sa e de circa 81 cm. Deci nu poate fi pus chiar în locul frigiderului vechi dar apreciez că nu are o adâncimea foarte mare, pentru  a fi pus lângă mobilierul din bucătărie.

Sunt variante destul de bune pe piață dar nu toate sunt atât de spațioase pentru o înălțime de 181 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul e unul clasic datorită liniilor și culorii – crem. Modelele cu design modern sunt pe inox, argintiu, alb sau chiar negru. Bineînțeles, acestea sunt cele mai populare culori, dar sunt și excepții.

E adevărat că un aparat cu design clasic costă a fel ca și unul cu design modern pentru că nu e cerere așa de mare. Orice frigorific de dimensiuni generoase are nevoie de un sistem de răcire mai bun – No Frost Air Tech Evolution (reduce consumul de energie deoarece nu se mai formează atâta gheață la interior și umiditatea de la interior e la un nivel mai acceptabil).

În general, aparatele mai mari sunt puțin mai zgomotoase pentru că au congelatoare mai mari. În acest caz e vorba de un congelator de 104 litri cu o capacitate de congelare de 65 kg la 24 de ore.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat de dimensiuni generoase, de aceea și consumul de energie e corespunzător. Cu acel congelator, veți obține ușor cuburi de gheață și sunt prezente suporturi pe ușă pentru a putea pune înghețată sau pungi/pachete mici cu alimente. Veți putea pune multe alimente în acesta dacă o parte din acestea sunt deja congelate.

Hotpoint MTZ 629 NF poate fi cea mai bună alegere dacă vreți un frigider generos pe o culoare plăcută – crem.

Te-ar mai putea interesa