Hotpoint Luce PZ 640 T K IX, plită argintie

Producătorul Ariston e cunoscut mai nou ca Hotpoint și face aceleași produse de nota 10. O pită foarte bună e plita incorporabilă Hotpoint Luce PZ 640 T K IX care se remarcă atât prin designul său de nota 10 cât și prin funcționalitatea sa. Prețul nu mi se pare a fi exagerat deoarece Hotpoint PZ 640 T K IX are un preţ bun Vezi prețul special de azi », în condițiile în care grătarul e din oțel și restul e inox. Fiabilitatea electrocasnicelor Hotpoint e renumită și nu cred că o să aveți probleme cu produsul de față cu atât mai mult cu cât are o garanție de 2 ani. (S-ar putea ca într-un viitor apropiat să existe posibilitatea măririi garanției la 4 ani, dar și cu 24 luni e tot un electrocasnic de îndelungă folosință.)

Poze

Pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand imaginea de alături sau preview-ul video de la final care e unul al unui model oarecum asemănător. Modelul de față e unul gri-inox care are culoarea de care spuneam anterior dar și materialul e tot inox. Grătarele sunt realizate din oțel și astfel aveți siguranța că nu se vor îndoi ori degrada în timp.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Dimensiunile plitei sunt normale și de aceea cred că va fi ușor de incorporat acolo unde doriți. Numărul de arzătoare e unul normal, adică patru, cu mențiunea că există suport wook (prin triplu inel). Din poza de sus se poate observa că butoanele sunt amplasate frontal așa încât să ajungeți bine la ele. Aprinderea ochiurilor se realizează electric și cred că e un lucru bun atâta timp cât e o plită pe gaz.

Păreri pro şi contra

Pro: este realizată din materiale de bună calitate; raportul dintre preț și calitate e unul bun; arzătoarele sunt de diferite mărimi; alimentarea se face de la rețeaua de gaz (ori butelie) așa încât să nu vă usture la buzunar facturile la curent (acum… depinde și cât de scump e gazul).
Contra: prețul e cam mare, însă se datorează în principal materialelor scumpe și calitative din care e realizat aparatul.

Concluzie

Cred că acest model ar putea fi soluția optim pentru acele persoane care vor să-și amenajeze ca la carte o bucătărie. Vine ca o soluție premium și foarte fiabilă, iar pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată am pus clipul de alături care e cu un model foarte similar.

Te-ar mai putea interesa