Hotpoint Luce PK 644 D GH X, plita incorporabilă

Plita Hotpoint Luce PK 644 D GH X e un model incorporabil care costă ceva mai mult în comparație cu alte modele, dar vă spun că își merită banii deoarece e realizată din inox, iar grătarele sunt din fontă. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și chiar dacă e mare vă spun că își merită fiecare bănuț deoarece nu doar culoarea e inox, ci și materialul, după cum spuneam anterior.

Poze

Se poate observa că Luce PK 644 D GH X e un model premium și asta datorită aspectului său, ergonomiei de care dă dovadă, dar și materialelor de foarte bună calitate din care e făcut. Panoul de comandă e unul foarte frumos, dacă pot spune așa, și e poziționat frontal. Butoanele sunt plasate două în partea stângă și două în partea dreaptă, și nu pot spune că e o aranjare tocmai unică deoarece și la alte modele am văzut așa ceva, dar e foarte aspctuos.

Hotpoint Luce PK 644 D GH X
Așa se prezintă

Specificaţii tehnice

Plita nu se alimentează electric, ci pe gaz și are patru arzătoare care sunt aprinse în mod electric. Dimensiunile plitei sunt undeva la maxim 60 centimetri și de aceea va încăpea perfect sub o hotă. Electrocasnicul e din inox și grătarul (mai bine spus grătarele) care e deasupra ochiurilor e din fontă. Probabil că s-a ales fonta deoarece e un material mai ușor de încălzit pentru că transferă temperatura mai ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: materialele din care e construit sunt de cea mai bună calitate; aprinderea se realizează în mod electric așa încât să nu vă bateți capul cu chibrituri ori o brichetă; fiabilitatea e bună tocmai datorită faptului că electrocasnicul are o garanție de 24 luni care poate fi mărită până la 48 contra unei sume care nu e deloc exagerată.
Contra: prețul e cam mare, însă e pe măsura dotărilor cu care vine aparatul.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci cred că un astfel de electrocasnic nu ar trebui să lipsească. Are un preț mare dar nici un alt model nu o să poată să-l înlocuiască vreodată deoarece arată foarte bine și inoxul din care e făcut își pune amprenta asupra calității. Nu e complicat de montat însă cred că va fi nevoie de două persoane deoarece are o greutate cam mare.

Te-ar mai putea interesa