Hotpoint Luce FKQ 63 C

Vă prezint un pachet promo compus dintr-un cuptor incorporabil Hotpoint Luce FKQ 63 C și o plita incorporabilă Hotpoint Luce PZ 640 T K IX care e foarte rentabil în opinia mea și asta deoarece dacă le achiziționezi la pachet atunci ai o reducere de câteva sute de lei. Hotpoint Ariston Luce FKQ 63 C are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e măricel, însă e un cuptor electric foarte dotat cu multe programe.

Poze

Modelul Luce FKQ 63 C e unul premium și asta datorită funcțiilor și a culorii sale care e de tip argintiu. Din imagine nu se prea vede ce e în interior, însă e dotat cu grill de tip combi, tavă pentru copt și alte lucruri. Are chiar și ventilator care vă va ajuta să faceți o mâncare cât mai bună și care să fie bine făcută în toate părțile.

Cuptorul

Specificaţii tehnice

Cuptorul Hotpoint Luce FKQ63C e unul electric și nu consumă mult curent, motiv pentru care a fost catalogat cu clasa de eficiență energetică A. La interior nu are rotisor, dar are grătar și dispune chiar de iluminare așa încât să vedeți stadiu de coacere al prăjiturii, de exemplu. Puterea e una destul de mare – 2800W și în acest fel nu aveți motiv să vă plângeți că mâncarea nu e bine făcută.

Păreri pro şi contra

Pro: are multiple funcții printre care se numără cea pizza și cea pentru produsele de patiserie; arată bine pe gri-argintiu; garanția poate fi expandată la 4 ani; fiind un model electric nu va trebui să vă faceți griji legate de aprinderea cu chibrituri ori o brichetă cum e cazul celor pe gaz.
Contra: prețul care e cam mare, dar vorbim despre un cuptor premium.

Concluzie

Pentru o bucătărie modernă eu aș recomanda un cuptor FKQ 63 C deoarece poate fi incorporat. Evident că e de recomandat să luați o plită și o hotă deoarece nu cred că o să mâncați numai prăjituri ori pizza. Per ansamblu, e un cuptor foarte bun pentru acele persoane care sunt dispuse să scoată ceva mai mulți bani pentru ceva de calitate. Pentru montarea sa va fi nevoie de două persoane deoarece nu e tocmai un aparat ușor având undeva la câteva zeci de kilograme.

Te-ar mai putea interesa