Hotpoint Luce FK932CX, cuptor incorporabil

Hotpoint Luce FK932CX e un nou produs marca Hotpoin Artiston care se laudă cu clasa A de eficiență energetică (un lucru foarte important atâta timp cât merge pe curent) și o mulțime de funcții premium.
E electrocasnicul perfect pentru cineva dornic să-și asambleze o bucătărie ca în emisiunile de gătit, iar cu acest model o poți face… mai ales că are un preț mic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un excelent produs care are o garanție de maxim 5 ani, însă e un regulament care trebuie citit așa încât să vedeți dacă puteți să beneficiați de această garanție.

Aparatul
Aparatul

Capacitatea cuptorului e de 58 litri, lucru care presupune că puteți prepara o cantitate mare de mâncare. În cuptor o să mai găsiți grătar combi, suporturi telescopice și o tavă pentru coacere. Chiar dacă are o putere de 2800W, clasa energetică e A, lucru care înseamnă că nu are un consum exagerat de curent.
Foarte bine e că are autocurățare de tip catalitică, iar acest lucru o să vă ia o grijă. Vine cu multiple trepte despre care vă invit să citiți în manualul de utilizare deoarece pentru diferite tipuri de preparate există diferite trepte, iar dacă nu setați bine aparatul atunci riscați să ardeți mâncarea.

Lucrurile bune de la acest model sunt aspectul plăcut (materialul e inox pe care nu se vede amprenta), panoul ușor de folosit, numărul mare de funcții și prezența grătarului. Lucruri care ar fi fost excelente ar fi prezența clasei A+ sau ceva de genul.

Concluzia mea referitoare la acest model e că e un aparat mult superior clasicului aragaz, iar cu un astfel de model scăpați de grija gazului sau a buteliilor și implicit de riscurile care vin cu acestea… la costul electricității. Să nu credeți că are un consum exagerat, consumul depinzând în principal de cel fel de mâncare faceți și de cât timp o țineți. Oricum, eu zic că sunteți mai câștigați decât cu un model pe gaz deoarece gazul dacă e prea rece atunci mâncarea nu e așa de bună, iar dacă se termină butelia la jumătatea preparării atunci mâncarea nu mai e crescută.

Te-ar mai putea interesa